OnePlus 2 vs iPhone 6 – comparatie detaliata (Video)

OnePlus 2 vs iPhone 6 comparatie detaliataOnePlus 2 a fost prezentat oficial zilele trecute de catre compania OnePlus si v-am prezentat deja in cateva articole unele comparatii sumare cu terminalul iPhone 6 al companiei Apple, insa acum vorbim despre una detaliata.

In clipul video de mai jos veti vedea OnePlus 2 si iPhone 6 intr-o prezentare comparata detaliata a design-ului, dar si a unora dintre functiile pe care cele doua dispozitive, smartphone-ul celor de la OnePlus ruland o versiune a Android bazata pe OxygenOS creat de OnePlus.

Desi OnePlus 2 are dimensiuni diferite de cele ale iPhone 6, in baza acestei comparatii va puteti face o idee in legatura cu modul in care vor fi comparate in curand iPhone 6 Plus si OnePlus 2, cele doua phablet-uri fiind mult mai potrivite pentru a fi puse fata in fata.

Avand in vedere ca OnePlus 2 are un pret de vanzare injumatatit fata de cel al iPhone 6 sau iPhone 6 Plus alegerea sa nu ar trebui sa fie dificila pentru multi, dar asta avand in vedere si faptul ca smartphone-urile Apple au unele functii in plus fata de terminalul OnePlus.