Angry Birds 2 a inregistrat 1 milion descarcari in 12 ore

Angry Birds 2 1 milion descarcariAngry Birds 2 a inregistrat 1 milion descarcari in 12 ore din App Store pe iPhone, iPad si iPod Touch-uri, cifra fiind incredibila pentru un joc nou pentru platforma iOS, insa vorbim despre un titlul din cea mai populara serie de jocuri lansata vreodata.

Cei de la Rovio au facut anuntul prin intermediul Twitter si cifra confirma faptul ca un numar foarte mare de posesori de iDevice-uri au asteptat titlul de ceva vreme, iar acum au ocazia de a il descarca in sfarsit in propriile terminale pentru a se bucura de ceea ce ofera el.

Angry Birds 2 este o continuare reusita, din punctul meu de vedere, a unui joc pe care foarte multa lume l-a indragit, gameplay-ul fiind in continuare atractiv, insa din pacate exista si cateva probleme extrem de deranjante care pe mine ma fac sa renunt la el mai devreme decat credeam.

Angry Birds 2 este un joc freemium, spre deosebire de titlurile lansate in trecut, iar acest lucru implica faptul ca jucatorii cumpara diverse bonusuri sau functii direct din aplicatie la preturi ce incep de la 0.99 euro si se termina la cativa zeci de euro, asa cum este cazul multor jocuri.

Acest lucru ar fi complet suportabil daca Rovio nu ar fi implementat in Angry Birds 2 un sistem stupid care iti ofera cateva vieti la fiecare nivel si un temporizator care iti ofera vieti noi cand le termini, timpul de asteptare crescand de fiecare data cand nu reusiti sa finalizati un nivel.

Desigur ca puteti trece peste acest obstacol platind bani, iar aici sta practic marea prostie facuta de catre cei de la Rovio. Jocul isi pierde din atractivitate cand la un moment dat esti oprit si pus sa astepti, iar dupa 2 sau 3 blocaje de acest gen jucatorii renunta la titlu.

Parerea mea este ca acest sistem stupid va supara multa lume si va convinge anumite persoane sa uite rapid de Angry Birds 2, insa sunt curios sa aflu si ce parere aveti ovi.

Angry Birds 2 este disponibil pentru DESCARCARE GRATUITA, in format universal, din App Store.

2 COMENTARII

  1. Pacat ca Rovio a platit ca Angry Birds 2 sa fie pe site-uri ca si SponsorAds unde esti platit sa descarci aplicatii. Am testat chiar eu chestia asta