iPhone 6S – panourile Force Touch intra in productie de masa

iPhone 6S Force TouchiPhone 6S va fi lansat in toamna si panourile Force Touch au intrat deja in productie la partenerii celor din Cupertino pentru a fi livrate catre Foxconn in vederea asamblarii in perioada imediat urmatoare.

Partenerii companiei Apple au primit comenzi pentru 36 – 40 de milioane de unitati ale iPhone 6S si iPhone 6S Plus pentru Q3 2015 si 50 de milioane de unitati in Q4 2015, astfel ca vorbim despre tinte de vanzari foarte mari stabilite de catre compania Apple pentru terminale.

In luna iunie partenerii Apple au initiat o productie la scara mica a panourilor Force Touch pentru iPhone 6S si iPhone 6S Plus, insa acum productia de masa a fost initiata de catre ei, asa ca procesul de asamblare urmeaza sa inceapa in perioada imediat urmatoare in Asia.

iPhone 6S si iPhone 6S Plus vor fi primele terminale iPhone in care vom regasi tehnologia Force Touch pe care compania Apple a implementat-o initial in Apple Watch si mai apoi in MacBook-urile sale, insa ele nu vor fi primele smartphone-uri care au acest sistem.

Touch panel supply chains of the iPhone 6 have stepped up shipments for the next generation iPhone, with shipments of the new Apple smartphones expected to reach 36-40 million in the third quarter and 50 million in the fourth quarter, according to supply chain sources.

Zilele trecute v-am spus ca ZTE Axon Mini este primul smartphone care are tehnologia Force Touch implementata, iar daca el va ajunge pe piata inaintea iPhone 6S si iPhone 6S Plus, atunci Apple va avea dificultati in a sustine ca este primul producator de smartphone-uri cu o asemenea tehnologie oferita.

Pentru Apple implementarea Force Touch in iPhone 6S si iPhone 6S Plus este un pas important deoarece ii va permite sa ofere noi functii pentru terminalele sale, insa ramane de vazut in ce masura vor fi ele utile pentru utilizatori, dar si cat de util va fi Force Touch in aceste conditii.