Mii de oameni au participat la deschiderea unui Apple Store din Hong Kong

mii oameni Apple Store Hong KongIn cursul zilei de ieri compania Apple a deschis un nou Apple Store in Canton Road din Hong Kong, iar conform CEO-ului Apple, Tim Cook, mii de oameni au fost prezenti la eveniment pentru a vizita noua locatie.

Constructia noului Apple Store a inceput in luna februarie a acestui an, compania americana anuntand oficial deschiderea sa acum cateva saptamani, iar ieri mii de oameni s-au adunat pentru a participa la experienta pe care deschiderea unui Apple Store nou o ofera pentru cei prezenti.

Noul magazin este unul dintre cele mai mari construite de catre compania Apple si prezenta unui numar atat de mare de oameni confirma faptul ca brand-ul celor din Cupertino este in continuare foarte iubit in Asia, dar cu siguranta si in alte zone de pe glob.

mii oameni Apple Store Hong Kong 1

mii oameni Apple Store Hong Kong 2

mii oameni Apple Store Hong Kong 3

mii oameni Apple Store Hong Kong 4

Articolul precedentUn iPhone 6 Plus a supravietuit catorva luni petrecute in ocean
Articolul următorSamsung va lansa un smartwatch cu bezel rotativ
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.