Samsung va lansa un smartwatch cu bezel rotativ

Samsung Gear A carcasa rotativaSamsung Gear A este viitorul smartwatch pe care compania Samsung se pregateste sa il aduca pe piata si zvonurile de acum cateva luni s-au dovedit a fi adevarate, astfel ca el va avea un bezel rotativ.

Cei de la Samsung au confirmat in cursul zilei de ieri acest lucru intr-o conferinta de presa si imaginea de mai sus este cat se poate de clara, compania coreeana intentionand sa aduca pe piata un smartwatch care sa fie cu adevarat enervant pentru utilizatori.

Daca Apple Watch are o coroana digitala care permite controlarea interfetei de utilizator prin rotire, Samsung Gear A va avea un bezel rotativ care va permite controlarea anumitor functii ale sistemului de operare, acesta urmand a inconjura ecranul rotund al ceasului inteligent.

Samsung crede ca rotirea unui bezel care are dimensiunea ecranului este o idee mai buna decat rotirea unei coroane normale pe care o are aproape orice ceas, insa ramane de vazut daca ideea coreenilor va avea succes sau daca se va dovedi a fi un esec, precum produsele anterioare.

The company did confirm today that its next smartwatch is going to have a rotating bezel ring, something which we have already told you about quite a long time back. The confirmation comes from Samsung’s Tizen Developer Summit 2015 in Bangalore, India, SamMobile is on the ground and tweeting live from the event.

Samsung Gear A va fi prezentat de catre compania Samsung in cursul lunii urmatoare si va veni cu un set special de tool-uri care vor permite interconectarea functiilor aplicatiilor cu bezelul rotativ, astfel ca utilizatorii vor trebui sa astepte pana cand aplicatii speciale vor fi disponibile.

Pana acum niciunul dintre smartwatch-urile Samsung nu a generat vanzari impresionante, iar unul cu un bezel rotativ are sanse si mai mici, din pucntul meu de vedere, insa poate ca Samsung imi va dovedi ca gresesc.