Un iPhone 6 Plus a supravietuit catorva luni petrecute in ocean

iPhone functional scapat in apaUn iPhone 6 Plus a supravietuit catorva luni petrecute in ocean, totul pentru ca detinatorul sau sa ne poata spune o poveste extrem de interesanta in legatura cu modul in care dispozitivul a fost recuperat intamplator de un scafandru.

Detinatorul terminalului iPhone 6 Plus a pierdut dispozitivul intr-o plimbare avuta cu ceva timp in urma in Oceanul Pacific, dispozitivul cazandu-i din buzunar dupa ce acesta a cazut accidental din barca si speriat incerca sa se urce inapoi pentru a-si salva viata.

Dispozitivul a cazut in apa chiar in momentul in care barbatul a reusit sa intre inapoi in barca si el nu si-a dat seama de acest lucru decat cateva minute mai tarziu, dupa ce si-a revenit din sperietura generata de cazatura, asta desi el purta o vesta de salvare care l-ar fi tinut in viata.

Desi terminalul iPhone 6 Plus a fost scapat in apa, el era protejat de o punga speciala, pe care o puteti vedea in imaginea de mai sus, iar desi detinatorul sau l-a declarat pierdut si a primit unul inlocuitor de la Apple, iata ca dispozitivul original a fost gasit mai tarziu de catre un scafandru.

Intr-o plimbare normala in apropierea locatiei in care terminalul iPhone 6 Plus a fost pierdut, scafandrul l-a gasit la o distanta destul de mica de locul in care acesta a fost pierdut si partea interesanta este ca el functiona, desi a petrecut multe zile in apa.

Deschizand terminalul, scafandrul l-a returnat adevaratului proprietar si acesta si-a povestit povestea pentru lumea intreaga, astfel ca acum toti cei care o vor citi vor sti ca astfel de accesorii ofera intr-adevar gradul de protectie promis de catre producatori.

Daca se intampla sa mergeti la mare in urmatoarea perioada si sa doriti sa va folositi terminalele iPhone in apa pentru a face poze sau inregistrari video, va recomand sa cumparati accesorii de acest gen, iar in aceasta pagina gasiti cateva utile.