Prima Pagina Apple IBM intentioneaza sa cumpere 200.000 Mac-uri anual, renuntand la Lenovo

IBM intentioneaza sa cumpere 200.000 Mac-uri anual, renuntand la Lenovo

Apple IBM MacAnul trecut Apple si IBM au intrat intr-un parteneriat extins care are drept obiectiv atragerea de noi clienti din segmentul business prin combinarea produselor si tehnologiilor pe care pana acum companiile le vindeau separat.

Ca parte a acestui parteneriat, companiile Apple si IBM au dezvoltato multitudine de aplicatii business, IBM a cumparat multe tablete iPad de la Apple, iar conform unor informatii noi se pare ca achizitiile nu se vor rezuma aici, deoarece IBM va achizitiona 200.000 de Mac-uri anual.

IBM a anuntat acum cateva luni de zile ca va cumpara 50.000 de Mac-uri pana la sfarsitul anului 2015 pentru angajatii sai, insa in realitate aceasta cifra ar urma sa fie de 4 ori mai mare, IBM urmand a deveni compania cu cele mai mari achizitii anuale de Mac-uri in baza acestui program.

Daca IBM isi va pastra programul de cumparare a maxim 200.000 de Mac-uri anual, atunci in cativa ani aproape trei sferturi dintre angajatii companiei ar urma sa foloseasca un produs al companiei Apple, marea pierzatoare in aceasta schimbare urmand a fi compania Lenovo.

And I said, “Well who’s your largest corporate customer?” And he said “Well, that customer has got about 25,000 MacBooks a year.” And I said, “Well we could be 150-200,000.” And he goes “Jeff, that’s a great idea! We’re gonna come here, you know, next week…you bring your whole team,” and that’s exactly what happened.

Informatia privind acest program al IBM vine de la CIO-ul, chief information officer, Jeff Smith care a prezentat intr-un clip video o discutie dintre Tim Cook si unul dintre vicepresedintii IBM privind achizitionarea unei cantitati mari de Mac-uri pentru angajati.

Daca IBM va face treceera la platforma Apple cu majoritatea angajatilor sai, atunci vorbim despre un parteneriat care va avea o perioada de desfasurare extrem de indelungata deoarece schimbari de acest gen sunt facute rar si pentru perioade lungi de timp.

emag hot deals
eMAG Black Friday 2017Reduceri eMAG November Hot Deals in aceasta pagina - din 23 noiembrie.
Flanco Black Friday 2017 reduceri

Reduceri Discount Days in aceasta pagina 17 - 19 noiembrie.

Fashion Days Black Friday 2017 reduceriReduceri Black Week in aceasta pagina - 16 - 19 noiembrie.
Orange Black Friday 2017 reduceriReduceri Black Friday 2017 in aceasta pagina - 16 - 19 noiembrie.