Primele schite iPhone 6S prezinta design-ul si o schimbare majora (Video)

schite iPhone 6SPrimele schite iPhone 6S si iPhone 6S Plus au aparut in cursul noptii trecute pe internet, ele fiind create in baza dimensiunilor oficiale ale companiei Apple pentru cele doua terminale, un producator de accesorii fiind sursa acestor informatii.

Conform acestor schite iPhone 6S si iPhone 6S Plus, cele doua noi smartphone-uri ale companiei Apple au acelasi design precum iPhone 6 si iPhone 6 Plus, o diferenta destul de importanta existant intre ele pentru a permite o mult mai usoara diferentiere la o simpla inspectie fizica.

Mai exact, in baza acestor schite iPhone 6S si iPhone 6S Plus aflam ca ambele terminale urmeaza sa fie cu 0.2mm mai groase decatre predecesoarele sale pentru a impiedica usoara indoire a carcasei, iar aceasta schimbare ar putea fi de bun augur pentru cei interesati de iPhone 6S.

Conform celor care ne prezinta aceste schite iPhone 6S si iPhone 6S Plus, primul terminal ar putea avea camera ascunsa in interiorul carcasei multumita cresterii in grosime, in timp ce al doilea ar putea avea camera vizibila in continuare in ciuda cresterii in grosime.

Schitele iPhone 6S si iPhone 6S Plus ne spun ca primul dispozitiv va avea o grosime de 7.1mm in locul celor 6.9mm ai iPhone 6, in timp ce al doilea ar urma sa aiba o grosime de 7.3mm in locul celor 7.1mm ai iPhone 6 Plus, diferenta fiind insesizabila la o simpla vedere.

Desi in schitele iPhone 6 Plus terminalul este prezentat ca avand o grosime de 7.8mm, aceasta include si camera scoasa in exterior, insa compania Apple isi masoara terminalele fara a lua in calcul acest lucru, asa ca simpla carcasa va avea o grosime de doar 7.3 mm.

schite iPhone 6S 1

Separat de aceasta schimbare, schitele iPhone 6S si iPhone 6S Plus nu prezinta vreo alta modificare de design pentru smartphone-urile Apple, insa daca unul dintre ele va avea camera mai vizibila, atunci vom avea prima diferenta externa care va face diferentierea lor posibiila.

Avand in vedere ca schitele iPhone 6S si iPhone 6S Plus sunt preluate de la un producator de accesorii, exista posibilitatea ca anumite detalii sa fie gresite, insa acest lucru e putin probabil deoarece ei investesc sume serioase de bani pentru asemenea documente si ele sunt rareori gresite.

schite iPhone 6S 2

schite iPhone 6S 3

schite iPhone 6S 4

schite iPhone 6S 5

schite iPhone 6S 6

schite iPhone 6S 7

schite iPhone 6S 8

6 COMENTARII

  1. 6s, parerea mea, trebuie sa vina cu display’ul de sus pana jos, acoperind butonul home, ca sa dai banii pe o diferenta