Tim Cook a participat la lansarea Apple Watch din Turcia

Tim Cook lansare Apple Watch TurciaApple Watch a fost lansat ieri in Turcia, Rusia si Noua Zeelanda, iar CEO-ul Apple, Tim Cook, a fost prezent pentru lansarea din Turcia a ceasului inteligent, el inregistrand imaginea de mai jos cu un client proband produsul oferit in Apple Store-uri.

Cu un pret de pornire de 450 de dolari in Turcia, Apple Watch Sport este cu aproximativ 10% mai scump decat in SUA, diferenta fata de tara natala a companiei Apple creascand  daca ne uitam la preturile practicate in Rusia de catre compania din Cupertino.

Apple Watch este cu greu lansat in noi tari de catre compania Apple, iar expansiunea de ieri va continua in saptamanile urmatoare, insa deocamdata nu se stie in ce tari ar mai putea fi oferit produsul avand in vedere ca stocurile pentru el par sa fie in continuare destul de mici.

Din pacate e putin probabil ca Apple Watch sa fie lansat in Romania pana cel mai devreme sfarsitul acestei luni sau inceputul lunii urmatoare, asa ca daca asteptati disponibilitatea oficiala, va trebui sa aveti ceva mai multa rabdare pentru a-l cumpara la un pret decent.