Worms 4 va fi lansat luna aceasta (Video)

Worms 4Worms 4 va fi lansat luna aceasta in App Store, dezvoltatorii de la Team17 publicand in cursul zilei de ieri primele imagini si un trailer cu noul joc pentru iPhone, iPad, iPod Touch-uri, dar si platforma Android.

In acest articol puteti vedea cum va arata gameplay-ul Worms 4 in momentul in care jocul va fi disponibil pentru instalare, iar conform dezvoltatorilor el urmeaza sa ne ofere o multitudine de noutati extrem de interesante pe care celelalte titluri din serie nu le ofera.

Worms 4 va avea un modul single player cu nu mai putin de 80 de misiuni pe car ele vom putea incerca, insa desigur ca vom gasi implementat si un modul multiplayer care ne va permite sa concuram cu jucatori din intreaga lume in hartile special create de catre cei de la Team17.

Conform acestora, hartile din Worms 4 vor fi mai mici decat cele disponibile pentru jocurile anterioare din serie, meciurile vor fi mai scurte si echipele vor fi mai mici, iar impreuna cu toate acestea a fost simplificat si sistemul de control al celebrelor rame si al armelor lor.

Separat de toate acestea, dezvoltatorii au implementat si o serie de arme noi de care ne putem bucura, astfel ca vom putea contorla o cometa cu o forta distrugatoare, un nou aruncator de flacari si nu doar atat, toat earmele putand fi imbunatatite pe parcursul jocului.

Pentru partea vizuala exista o imbunatatire radicala a motorului grafic, insa si a sunetelor pe care le auziti in timpul controlarii ramelor in timpul jocului, dezvoltatorii creand costume speciale pentru ele, dar si noi pietre de mormant pentru a oferi o experienta mai buna.

Worms 4 va fi lansat luna aceasta in exclusivitate pentru platforma iOS, altele urmand a il avea in viitorul apropiat, si desigur ca nu va fi disponibil gratuit, insa va avea in-app purchase-uri pentru a cumpara diverse beneficii.

Worms 4 1

Worms 4 2