Apple va lansa noi modele iMac cu ecrane mai bune si nu doar atat

iMac 2015Apple pregateste lansarea unor noi modele ale iMac in cursul acestui an, compania americana intentionand sa implementeze ecrane de care afiseaza imagini de o calitate mai buna si noi tipuri de procesoare, cel mai probabil cele mai recente ale Intel.

Pentru ecranele iMac, compania Apple intentioneaza sa imbunatateasca serios saturatia culorilor afisate in timpul vizualizarii informatiilor, astfel ca utilizatorii vor avea parte de o experienta de utilizare mai buna, asta fara sa stim daca ecranele Retina vor ajunge si in modelele de 21.5 inch.

Apple va lansa noile modele ale iMac in Q3 2015, la aproximativ un an de zile distanta de lansarea actualizarii pentru actualele modele ale iMac 27 inch, asta in conditiile in care modelele cu ecrane de 21.5 inch nu au mai fost actualizate din luna septembrie a anului 2013.

We believe Apple will introduce new iMac models in 3Q15, which are expected to have key selling points such as more powerful processors and much better display quality. We predict the panel will use a LED phosphor material called KSF to notably boost color saturation.

Intel urmeaza sa prezinte noi procesoare Skylake zilele acestea, iar compania Apple le va folosi in noile modele ale iMac ce urmeaza sa fie lansate la sfarsitul acestui an, asa ca stiti ce veti primi pe partea hardware daca sunteti interesati sa cumparati un iMac nou in 2015.

Apple isi actualizeaza anual cele mai importante modele ale Mac, iar in cazul iMac se pare ca nu vom avea o schimbare majora anul acesta, deci vorbim doar despre implementarea unor componente mai buna si a unor ecrane de aceeasi rezolutie, dar de o calitate mai buna.

2 COMENTARII

  1. Pai din ce scrie in articol, se pare ca saturatia este prea slabuta. Ar fi mai OK o saturatie mai puternica? Vorbim de panouri IPS…
    Pentru ecrane de buna calitate, Apple ar trebui sa bage AMOLEDURI, sau in cel mai fericit caz, sa faca un parteneriat cu Eizo, sau vreun alt mare producator de ecrane profesionale.
    Desi se spune ca Macurile sunt cel mai folosite de catre profesionistii in foto si video, realitatea este ca acuratetea culorilor unui display Mac nu este la superlativ. Si asta conteaza in primul rand pentru un profesionist care editeaza foto.

    Seria CG de la Eizo este trasnet. Modelul CG318-4K are 31 inci si rezolutie 4K, iar acuratetea culorilor excelenta. Cu asta ar trebui sa se compare Apple cand proiecteaza iMac.