Facebook Live face streaming video direct de pe Facebook

Facebook LiveFacebook Live este o noua functie lansata in cursul acestei zile de catre compania Facebook, ea fiind asteptata de cateva luni de zile de milioane de utilizatori care vor trebui sa astepte in continuare deoarece ea nu le este deocamdata dedicata.

Facebook Live este un competitor pentru aplicatia Periscope si le permite, deocamdata, vedetelor din lumea intreaga sa faca streaming live prin Facebook folosind aplicatia Facebook Mentions care le pune in contact cu fanii din lumea intreaga.

In imaginea de mai sus il vedeti pe Dwayne “The Rock” Johnson, in timpul unui streaming facut folosind Facebook Live si cam asa se vor desfasura toate evenimentele similare, utilizatorii urmand a putea transmite orice in direct, in timp ce prietenii lor se vor putea alatura discutiilor.

Singura deosebire majora fata de Periscope-ul celor de la Twitter sta in faptul ca inregistrarile stream-urilor live vor fi publicate direct pe pagina de Facebook a persoanei care le face, astfel ca oricine le va putea vedea in cazul in care nu a putut participa live la discutii.

We’re excited to introduce a new way for you to connect and interact with your favorite public figures on Facebook — through live video. You can comment on, like or share the video while watching a live broadcast. You can also see when your friends or other public figures start watching.

Avand in vedere ca Facebook Live este deocamdata disponibil doar pentru un numar restrans de vedete din SUA, nimeni nu stie cat va dura pana cand functia va fi oferita direct prin aplicatia Facebook pentru iPhone sau iPad, asa ca va trebui sa aveti rabdare.