18.2 C
București
joi, septembrie 29, 2022

Acasă Facebook Facebook Live Video a fost lansata global

Facebook Live Video a fost lansata global

Compania Facebook a lansat international functia Live Video dedicata utilizatorilor care sunt interesati sa faca stream-uri video din propria casa folosindu-si terminalele mobile, ea fiind oferita pana acum doar americanilor si unor vedete din afara SUA.

Incepand de ieri functia Live Video este disponibila in diverse tari din Europa si alte regiuni de pe planeta, compania Facebook sustinand ca toti utilizatorii ar trebui sa o aiba disponibila in urmatoarele saptamani in propriile terminale mobile.

Functia Live Video a Facebook este afisata in meniul pentru actualizarea unui status, acolo fiind vizibila iconita unei camere rosii care in momentul apasarii va initia un flux video live pe care il vor putea urmari doar persoanele pe care le veti alege voi.

Cei de la Facebook ofera posibilitatea de a limita accesul la feed-ul video doar pentru prieteni sau anumite persoane din grupurile voastre, deci nu oricine va putea vedea ceea ce faceti voi in momentul activarii functiei, asa ca puteti sta linistiti din aceasta privinta.

Nu va pot spune cat va dura pana cand toti romanii vor avea functia Live Video disponibila, insa probabil in cursul saptamanii viitoare va aparea si pentru noi.

Articolul precedentiPad Pro a fost lansata cu intarziere, iata de ce
Articolul următoriOS si Android au dominat piata smartphone-urilor in T4 2015
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.