Apple pregateste multiple aplicatii pentru Android

iTunes AndroidIn luna iunie am aflat ca Apple va lansa o aplicatie Apple Music pentru Android in ideea de a le oferi utilizatorilor acestei platforme posibilitatea de a testa serviciul de streaming audio, insa si o aplicatie numita Move to iOS va fi lansata pentru a facilita portarea spre iOS.

Acestea nu vor fi singurele aplicatii dezvoltate de catre compania Apple pentru platforma Android, cei din Cupertino pregatind deasemenea si alte cateva aplicatii noi, ei cautand in momentul de fata dezvoltatori de aplicatii pentru platforma Google care ar fi interesati sa-i devina angajati.

Intr-o oferta de munca publicata in cursul zilei de ieri pe website-ul sau, compania Apple sustine ca se afla in cautarea unor dezvoltatori interesati sa o ajute in dezvoltarea de aplicatii noi pentru platforma Android si desigur ca nu stim despre ce titluri ar fi vorba.

Expresia cheie aici este “aplicatii noi”, acest lucru sugerand faptul ca Apple va lansa si alte aplicatii in afara celei pentru Apple Music si cea numita Move to iOS, insa deocamdata nu stim ce ar putea aduce Apple pe platforma celor de la Google in viitor.

Imagine what you could do here. At Apple, great ideas have a way of becoming great products, services, and customer experiences very quickly. Bring passion and dedication to your job and there’s no telling what you could accomplish. We’re looking for engineers to help us bring exciting new mobile products to the Android platform.

Tim Cook a spus ca nu se va opune portarii unor aplicatii Apple in platforma Android daca lansarea lor ar fi benefica pentru compania Apple si in momentul de fata probabil suita iWork este cea care are cele mai mari sanse sa ajunga in platforma companiei Google.

Pana cand planurile Apple vor fi dezvaluite in detaliu, cei din Cupertino se pregatesc sa testeze aplicatia Apple Music pentru Android cu unii utilizatori ai Beats Music.