iOS 9 beta 5 a fost lansat

iOS 9 beta 5iOS 9 beta 5 a fost lansat de catre compania Apple in cursul acestei seri pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru iPhone, iPad si iPod Touch-uri, actualizarea venind la doua saptamani distanta de cea mai recenta versiune.

iOS 9 beta 5 este oferit de catre compania Apple initial prin sistemul Software Update, Actualizare Software, din iPhone, iPad si iPod Touch-uri, asa ca daca aveti o versiune anterioara a iOS 9 instalata, puteti face actualizarea chiar acum prin accesarea Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software.

Din luna iunie si pana acum compania Apple a implementat o multitudine de schimbari pentru iOS 9 si continua sa o faca prin multiplele versiuni beta pe care ni le pune la dispozitie, inca una sau doua urmand a fi lansate pana in luna septembrie.

iOS 9 va fi lansat oficial la jumatatea lunii septembrie de catre compania Apple, insa pana atunci vom mai vedea o parte dintre schimbarile de care ne vom putea bucura din momentul in care noua versiune a sistemului de operare va fi oferita oficial in lumea intreaga.

UPDATE: Aici gasiti noutatile iOS 9 beta 5.