Prima Pagina iOS 9 beta 5 Instalare iOS 9 beta 5 pe iPhone si iPad

Instalare iOS 9 beta 5 pe iPhone si iPad

Instalare iOS 9 beta 5

Instalare iOS 9 beta 5 pe iPhone si iPad este posibila incepand de aseara pentru toti utilizatorii interesati, compania Apple punandu-ne la dispozitie cea mai recenta versiune a sistemului sau de operare, dar deocamdata in versiune beta.

iOS 9 beta 5 a fost lansat in cursul serii trecute de catre compania Apple, iar tot atunci v-am spus care sunt noutatile iOS 9 beta 5, asa ca ca stiti ce veti vedea in terminalele voastre dupa ce veti urma intreaga procedura descrisa mai jos.

Instalare iOS 9 beta 5 fara UDID pe iPhone si iPad poate fi facuta deoarece Apple nu mai impune restrictia de inregistrare a identificatorului terminalelor noastre in contul unui dezvoltator, asa ca puteti beneficia de toate functiile beta in avans fara sa va faceti griji.

Instalare iOS 9 beta 5 pe iPhone si iPad

Inainte de a instala iOS 9 beta 5 pe iPhone, iPad si iPod Touch este foarte indicat sa faceti un backup terminalelor voastre cu iTunes sau iCloud, asta deoarece in caz de esec va trebui sa reveniti la acele versiuni ale sistemului de operare.

In aceeasi masura, daca nu mai stiti parola Apple ID-ului cu care ati logat terminalele la Find My iPhone sau aveti nevoie de jailbreak pentru dispozitivele voastre, trebuie sa evitati acest proces deoarece veti pierde jailbreak-ul sau nu veti putea face activarea.

Instaleaza iOS 9 beta 5 pe iPhone si iPad urmand pasii de mai jos :

 1. Descarcați iOS 9 beta 5 de aici.
 2. Conectati-vă iDevice-ul la calculator și deschideți cea mai recentă versiune a iTunes.
 3. Faceți un backup folosind-o, sau folosind sistemul iCloud.
 4. Ținând apăsată tasta Shift, sau tasta Option în OS X, apăsați butonul Update/Check for Updates al iTunes apoi selectați ipsw-ul iOS 9 beta 5 descărcat anterior.

Dupa ce iTunes finalizeaza procedura ar trebui sa aveti instalat iOS 9 beta 5 pe iPhone sau iPad si puteti beneficia de tot ceea ce ofera aceasta versiune a sistemului de operare pentru terminalele noastre.

Daca intr-un moment sau altul nu sunteti multumiti de modul in care functioneaza totul, puteti face downgrade iOS 9 la iOS 8.4.

 • Scrie pe carcasa din spate modelul.

 • radu

  Am instalat beta 3 public si am aceeasi problema la apelurile primite: aleatoriu nu suna si nici nu vibreaza, doar afiseaza pe ecran ca sunt apelat. Mai are cineva problema aceasta?

 • Da, e veche problema pentru iOS 9 beta.

 • radu

  Pai si astia tot nu o remediaza? De ce mai avem telefoane? Il tin doar pt celelalte functii? Functia de telefon este primara.

 • E beta, deci esti ok cu faptul ca unele functii nu-ti vor merge cum trebuie.

 • lucasfabian

  Puteau face ceva pt apeluri si mesaje având in vedere ca aceasta problema e da la prima versiune beta, dar asa e Apple …cu lagul la apel la fel au făcut

 • vali

  Ip 5, pe lângă problemele de mai sus, beta 3 public “agata”, se blochează!! Doar la beta 3. Am observat de la beta 1 o îmbunătățire considerabila a bateriei!!

 • dragos

  salut,

  nu pot face update deoarece primesc eroarea: “The iphone could not be updated because the firmware file is not compatible”.
  a mai patit cineva asa? am gasit pe net ceva indicatii dar nu m-au ajutat.

  multumesc.

 • ipsw-ul descarcat nu se potriveste telefonului tau. Ce terminal ai?

 • Attilar1

  Am putut activa icluod music library si am si reusit sa salvez melodii 🙂