Jony Ive este inclus in top 5 cel mai bine imbracate persoane de pe planeta

Jony Ive knighthoodJony Ive a ajuns pe lista celor mai bine imbracate persoane de pe planeta in ultimul an de zile, celebra revista Vanity Fair onorandu-l pe Chief Design Officer-ul celor de la Apple cu o plasare pe locul al cincilea in topul dedicat barbatilor.

In imaginea alaturata il vedeti pe Jony Ive primind titlul de Cavaler al Regatului Marii Britanii, el purtand un costum creat de catre croitorul sau favorit : Thomas Mahon, angajat al celor de la English Cut in momentul de fata.

Pe primul loc in topul barbatilor il avem pe binecunoscutul actor Bill Nighy, in timp ce pe primul loc in topul femeilor o regasim pe sotia primului ministru al Marii Britanii, Samantha Cameron si desigur ca niciun alt angajat al companiei Apple nu este preze in top.

Jony Ive a fost premiat in repetate randuri pentru capacitatea sa de a crea design-uri deosebite pentru produsele companiei Apple, insa aceasta este prima oara cand el ajunge intr-un top al celor mai bine imbracate persoane de pe planeta cu ceva ce nu a creat singur.