Opera (R)evolutia lui Steve Jobs va fi lansata in 2017

Steve JobsThe (R)evolution of Steve Jobs este un libret care va prezenta viata fostului CEO al companiei Apple si care urmeaza sa isi faca debutul la Opera din Santa Fe, Los Angeles, undeva in cursul anului 2017, conform unor informatii aparute in cursul noptii trecute.

Piesa este realizata de catre un libretist cunoscut si un compozitor la fel de celebru, Opera din Santa Fe sustinand ca piesa va avea in centru atat partea personala cat si cea profesionala a vietii fostului CEO, personaje bazate pe tatal si sotia lui Steve Jobs urmand a face parte din distributie.

O parte importanta a piesei se va concentra si pe prezentarea relatiei tumultuoase dintre Steve Jobs si femeia care i-a daruit primul copil pe care el a refuzat initial sa il recunoasca si l-a dezmostenit, asa ca The (R)evolution of Steve Jobs se anunta a fi foarte interesanta.

Primul capitol al opere (R)evolutia lui Steve Jobs va debuta in luna septembrie in San Francisco cu ajutorul universitatii Berkeley si a Conservatorului din San Francisco, producatorul urmand a fi Kevin Newbury, in timp ce regia va fi semnata de catre Michael Christie.

The Santa Fe Opera announced Wednesday that “The (R)evolution of Steve Jobs,” by composer Mason Bates and librettist Mark Campbell, is scheduled to debut in 2017. The work is a Santa Fe Opera commission. 

Aceasta piesa de opera vine intr-o perioada in care Steve Jobs este din ce in ce mai des in atentia lumii intregi, dar si cu putin timp inainte ca filmul Steve Jobs sa fie lansat de catre Universal Pictures in cinematografe.