Instanely Great – romanul despre viata lui Steve Jobs

Instanely Great - roman Steve JobsInstanely Great este denumirea unui roman despre viata fostului celebrul CEO, Steve Jobs, el incercand sa ne prezinte perioada de inceput a companiei Apple, dar si ceea ce a realizat el in perioada in care a lucrat la Pixar sau NeXT inainte de a reveni la Apple.

Instanely Great are la baza nu mai putin de 2 ani si jumatate de cercetare in spate si o perioada aproape la fel de lunga in care a fost scris, el avand o multitudine de elemente grafice menite sa-i potenteze povestea si asa puternica.

Insanely Great a fost scris de catre un ilustrator comercial numit Jessie Hartland, iar el urmeaza sa ajunga in atentia lumii intregi in anul in care filmul Steve Jobs va fi lansat in cinematografe de catre cei de la Universal, insa va prezenta o viziune diferita asupra vietii fostului CEO Apple.

In acest articol aveti prezentate cateva dintre ilustratiile care vor fi prezente in romanul Insanely Great si unii ar putea numi cartea drept una de benzi desenate, insa in realitate ea doreste doar sa ne arate o fata diferita a fostului CEO, una care nu este vizibila in diversele biografii lansate pana acum.

After two and a half years of research, writing and drawing, six bottles of India ink, twenty-four black Prismacolor pencils, a few madcap car trips to Silicon Valley, a teetering 5-foot-tall stack of reference materials, endless edits and reams of paper, it’s OUT!

Avand in vedere ca Steve Jobs este atat de popular, este de asteptat ca alte creatii similare sa fie lansate in perioada urmatoare, asa ca va fi interesant de vazut ce vom mai primi in viitor.

Instanely Great - roman Steve Jobs 1

Instanely Great - roman Steve Jobs 2

Instanely Great - roman Steve Jobs 3

Instanely Great - roman Steve Jobs 4