Ecranul iPhone 6S apare in noi imagini, este comparat cu cel al iPhone 6 (Video)

ecranul iPhone 6S imaginiEcranul iPhone 6S apare astazi in noi imagini si este comparat cu cel ala iPhone 6 pentru a ne oferi o idee in legatura cu modificarile pe care compania Apple urmeaza sa ni le ofere in viitorul sau produs care va fi lansat in toamna acestui an pe piata.

Stim deja ca iPhone 6S va fi prezentat pe 9 septembrie, iar separat de Force Touch, se pare ca al sau ecran are doar schimbari minore fata de cel al iPhone 6, ele rezumandu-se doar la modul in care sunt gandite cablurile conectoare si ce fel de chip-uri a implementat compania Apple.

Dupa cum veti vedea si din clipul video de mai jos, singura schimbare majora prezenta in ecranul iPhone 6S, fata de ecranul iPhone 6, este implementarea sistemului Force Touch care ne va oferi o multitudine de functii noi, dar va pastra rezolutia si numarul de pixeli per inch ai produselor.

Intr-un clip video recent am vazut cum functioneaza Force Touch pe iPhone 6S cu iOS 9, astfel ca stiti la ce sa va asteptati in momentul in care produsul va fi oferit oficial de catre compania Apple, insa desigur ca vom avea o functionalitate ceva mai complexa disponibila.

Ecranul iPhone 6S va fi extrem de similar cu ecranul iPhone 6, iar acelasi lucru este valabil si pentru ecranul iPhone 6S Plus in comparatie cu ecranul iPhone 6 Plus, diferentele dintre cele doua noi smartphone-uri urmand a se rezuma la diagona si rezolutia lor.

Exact precum anul trecut, compania Apple nu intentioneaza sa ofere vreun element diferentiator suplimentar pentru ecranele iPhone 6S si iPhone 6S Plus, ambele urmand a avea Force Touch integrat, dar si aceleasi tehnologii adiacente, metoda de productie urmand a fi identica.

ecranul iPhone 6S imagini 1

Imaginile de astazi cu ecranul iPhone 6S nu prezinta ceva nou fata de tot ceea ce am vazut in ultimele saptamani, diverse surse prezentand detalii identice in legatura cu ecranele iPhone 6S si iPhone 6S Plus.

ecranul iPhone 6S imagini 2

ecranul iPhone 6S imagini 3

ecranul iPhone 6S imagini 4

ecranul iPhone 6S imagini 5

ecranul iPhone 6S imagini 6

ecranul iPhone 6S imagini 7

ecranul iPhone 6S imagini 8

ecranul iPhone 6S imagini 10

ecranul iPhone 6S imagini 11

ecranul iPhone 6S imagini 12

ecranul iPhone 6S imagini 13

ecranul iPhone 6S imagini 14

ecranul iPhone 6S imagini 15

ecranul iPhone 6S imagini 16