Prima Pagina iPhone 6S iPhone 6S nu se indoaie! Iata si prima dovada (Video)

iPhone 6S nu se indoaie! Iata si prima dovada (Video)

iPhone 6S nu se indoaieiPhone 6S nu se indoaie la fel de usor precum iPhone 6 Plus, iar acest lucru il aflam astazi multumita unui clip video in care carcasa viitorului produs este testata pentru a i se verifica rezistenta.

In clipul video alaturat il vedeti pe omul care a facut cel mai popular clip video in care s-a demonstrat ca iPhone 6 Plus se indoaie, el testand rezistenta carcasei iPhone 6S pentru a demonstra faptul ca ea nu se indoaie la fel de usor si este mult mai rezistenta decat cea a vechilor produse.

Am aflat in diverse zvonuri aparute pana acum ca iPhone 6S va avea o carcasa fabricata din aluminiu 7000, folosit deja pentru carcasa Apple Watch, insa el este combinat si cu o ingrosare a anumitor regiuni ale carcasei, mai exact in zona in care se indoaie iPhone 6 Plus acum.

Conform celui care a facut clipul video de mai sus, compania Apple a ingrosat carcasa iPhone 6S in regiunile susceptibile la indoire, grosimea marginilor crescand cu peste jumatate de milimetru in multiple cazuri pentru o rezistenta mai buna, iar asta reducand greutatea carcasei.

Practic, carcasa iPhone 6S este mai groasa decat carcasa iPhone 6 si iPhone 6 Plus, insa nu este mai grea, ba din contra este mai usoara si asta multumita aluminiului 7000 care pare sa fie mai usor decat aluminiul folosit de catre compania Apple in actualele sale smartphone-uri.

Desi in clip veti vedea doar o comparatie a grosimii celor doua carcase care par, la o prima vedere, identice, insa diferenta in grosime in diverse puncte “sensibile” va avea drept rezultat dispozitive care nu vor mai trece prin acelasi scandal al indoirii.

Intarirea anumitor zone ale carcasei iPhone 6S confirma indirect faptul ca Apple a ales sa minta in legatura cu problema indoirii iPhone 6 si iPhone 6 Plus, insa partea buna este ca in 2015 nu vom avea o problema similara.

 • Srb Srb

  nu inteleg, ar trebui comparat cu iphone 6s plus nu cu iphone 6s care oricum nici precedentul nu prea se indoaia din cauza lungimii reduse

 • Cu iPhone 6 Plus, vrei sa spui. probabil o sa faca o comparatie si cu el.

 • Pingback: Force Touch in iPhone 6S - asa va functiona in iOS 9, iata ce vei avea nou | iDevice.ro()

 • sorin

  Nu doar Apple a ales sa minta – si unii de pe aici sustineau ca nu se indoaie in conditii normale de utilizare (in buzunar) si ca doar unele se indoaie de parca ar fi fost fabricate diferit . Oricum Apple a mai inghitit odata broasca(si fanii de aici) la fel cum a facut-o in multe alte ocazii – antennagate , ecrane mari , nfc , amoled etc .

 • Viorel Predatorul

  Unii pot spune ca Apple are o grija exagerata fata de clientii lor, asa incat s-a decis o schimbare radicala a procesului de productie in urma plangerii a doar 9 clienti care au venit cu iPhone-uri indoite.
  Mai rar asa ceva!

 • BogdanTam

  wtf?! Am 6+ din octombrie si nu s-a indoit. Nu mai fiti dobitoace, ca doar alea merg cu turma fara sa se uite.

 • kliq

  Mai dragilor… Altii recheama masini de zeci de mii de euro in service iar Apple nu are voie sa greseasca?? Sunt kestii pe care nici cei mai tari ingineri nu le pot prevede!!! Si asta se intampla la toate companiile, indiferent de domeniu! Asa e! E frustrant pentru client dar nu e sfarsitul lumii! Ce e de invatat aici este cat de puternic este un brand! Cati au renuntat la iPhone pentru faza asta?

 • Viorel Predatorul

  Ai dreptate, insa Apple ar fi putut recunoaste greseala de design, si nu s-ar mai fi facut tam-tam. Pentru un produs premium, unul dintre cele mai scumpe din industrie, te astepti sa fie fara asemenea greseli.

  Imagineaza-ti ca iti cumperi un Bugatti Veyron, si observi ca dupa o perioada, sasiul s-a curbat sub greutatea masinii… La nivelul asta, platesti un pret mare, in schimb te astepti sa nu existe asemenea probleme.

  Am vazut o emisiune cu Donald Trump, in care spunea despre un proiect imobiliar in derulare: omul construia un bloc de locuinte de lux, la care pretul unui apartament pleca de la 10 milioane dolari; el personal mergea pe santier si verifica cu ruleta daca anumite distante erau asa cum scria in plan. Reporterul l-a intrebat de ce face asta, si Trump a spus ca la pretul asta, beneficiarul se asteapta sa nu fie nicio eroare, altfel refuza achizitia, chiar si pentru cativa milimetri de gresie pusa aiurea.

  Episodul Bendgate este benefic pentru noi consumatorii, pentru ca Apple a luat masuri. Fara scandalul asta, iPhone 6S+ ar fi avut aceleasi probleme, si toti ar fi spus ca este perfect asa.

 • Pingback: iPhone 6S va fi de 2 ori mai rezistent ca iPhone 6, se va indoi mai greu! (Video) | iDevice.ro()