iPhone 6S nu se indoaie! Iata si prima dovada (Video)

iPhone 6S nu se indoaieiPhone 6S nu se indoaie la fel de usor precum iPhone 6 Plus, iar acest lucru il aflam astazi multumita unui clip video in care carcasa viitorului produs este testata pentru a i se verifica rezistenta.

In clipul video alaturat il vedeti pe omul care a facut cel mai popular clip video in care s-a demonstrat ca iPhone 6 Plus se indoaie, el testand rezistenta carcasei iPhone 6S pentru a demonstra faptul ca ea nu se indoaie la fel de usor si este mult mai rezistenta decat cea a vechilor produse.

Am aflat in diverse zvonuri aparute pana acum ca iPhone 6S va avea o carcasa fabricata din aluminiu 7000, folosit deja pentru carcasa Apple Watch, insa el este combinat si cu o ingrosare a anumitor regiuni ale carcasei, mai exact in zona in care se indoaie iPhone 6 Plus acum.

Conform celui care a facut clipul video de mai sus, compania Apple a ingrosat carcasa iPhone 6S in regiunile susceptibile la indoire, grosimea marginilor crescand cu peste jumatate de milimetru in multiple cazuri pentru o rezistenta mai buna, iar asta reducand greutatea carcasei.

Practic, carcasa iPhone 6S este mai groasa decat carcasa iPhone 6 si iPhone 6 Plus, insa nu este mai grea, ba din contra este mai usoara si asta multumita aluminiului 7000 care pare sa fie mai usor decat aluminiul folosit de catre compania Apple in actualele sale smartphone-uri.

Desi in clip veti vedea doar o comparatie a grosimii celor doua carcase care par, la o prima vedere, identice, insa diferenta in grosime in diverse puncte “sensibile” va avea drept rezultat dispozitive care nu vor mai trece prin acelasi scandal al indoirii.

Intarirea anumitor zone ale carcasei iPhone 6S confirma indirect faptul ca Apple a ales sa minta in legatura cu problema indoirii iPhone 6 si iPhone 6 Plus, insa partea buna este ca in 2015 nu vom avea o problema similara.