Data de precomanda a Samsung Galaxy S6 Edge+ a fost anuntata

data precomanda Samsung Galaxy S6 Galaxy Edge PlusSamsung Galaxy S6 Edge+ va fi prezentat zilele acestea de catre compania Samsung in cadrul unei conferinte ce va avea loc in New York, iar multumita unui website-ului Samsung din Franta aflam si data la care el va putea fi precomandat.

Conform Samsung Franta, Samsung Galaxy S6 Edge+ va putea fi precomandat incepand din 21 august de catre toti cei interesati, compania coreeana urmand a oferi, cel mai probabil, terminalul in multiple tari de pe glob incepand cu acea data, asa ca el nu va fi disponibil doar in Franta.

Separat de data de precomanda pentru Samsung Galaxy S6 Edge+, website-ul francez al celor de la Samsung confirma si faptum ca denumirea nu va fi Samsung Galaxy S6 Edge Plus, asa cum se credea initial, deci teoretic ea va fi oarecum diferita fata de ce a iPhone 6 Plus.

Deocamdata nu se stie sigur ce pret va avea Samsung Galaxy S6 Edge+, insa se preconizeaza ca el nu va fi mai scump decat iPhone 6 Plus, astfel ca Samsung va putea concura mult mai eficient cu Apple din toate punctele de vedere, lucru care nu s-a resimtit in primavara.

9 COMENTARII

  1. Se adapteaza mai rapid pietei.
    Vrea piata ecrane mari: pac! au scos 5 modele… Vrea piata tablete cu ecrane mari: poc! scot 2 modele in cateva luni. Vreau piata x si y: pac-poc! Scot ce se poate, doar sa vanda.

    Este si asta un avantaj…

  2. Ai vazut tu pe careva care sa vanda asa cum vor? Fiecare vrea sa vanda cat mai mult, si chiar daca isi depasesc asteptarile, analistii sunt de parere ca ar fi trebuit sa vanda si mai mult 🙂

  3. Daca ai fi citit presa de specialitate de peste mari si tari, ai fi aflat ca Samsung a vandut sub asteptari modelele S6 si S6 Edge, pentru ca au anticipat gresit cererea de S6 Edge, si nu neaparat din cauza pretului: Samsung a prognozat vanzari de 4:1 in favoarea S6, in schimb raportul de cerere a fost de 1:1.

    Ce inseamna asta?
    Au ramas prea multe stocuri de S6 nevandute, pentru ca oamenii doreau sa cumpere S6 Edge, iar vanzarile de S6 Edge au fost prea putine, pentru ca Samsung a produs prea putine.

    Aceeasi marota cu Samsung = ieftin si de kk, iar Apple = scump, premium, margaritar, diamant, fabulos.
    Iubesc produsele Apple, dar nu pot sa nu recunosc ca si altii fac produse excelente.

    Cauta pe Google textul asta:
    “Samsung was rational in its expectation that the regular S6 would
    outsell the edge 4 to 1. Unfortunately this was not the case as demand
    has been roughly 1 to 1 leaving a shortage of the S6 edge and
    inventories of the regular S6. This is a common occurrence in the
    handset market where demand is notoriously difficult to predict.”

  4. nu mersi, nu ma intereseaza finantele samsung sau apple asa cum te intereseaza pe tine. nu am actiuni nici la apple nici la samsung doar ca inevitabil daca un produs are succes se afla din presa insa in cazul celor de la samsung s-a intamplat contrariul. ce ai scris tu nu are relevanza, aici vorbeam de vanzari per total nu ca ei vai doamne au produs prea putine edge ceea ce nu prea cred ca daca ma duc la mediamarkt pot 10 bucati sa cumpar fara sa astept dupa comanda dar in cazul apple watch nici macar 1 nu gasesc.

  5. iTu, confunzi lucrurile, dar nu ma mira… Succesul unui produs nu se afla din presa. Succesul unui produs este individual, pentru fiecare consumator in parte. Am o colega care este foarte multumita de un Nokia din ala cu tastatura qwerty. Pentru ea, este cel mai bun smartphone, si nu citeste presa de specialitate.

    Ceea ce am scris eu are foarte mare relevanta in contextul pe care l-ai dat tu, si anume ca S6 si S6 edge sunt esecuri, si de aia nu s-au vandut. Fals… Eu ti-am scris o explicatie de ce seria S6 nu a avut vanzari mai mari. Si nu este vorba despre finante, ca nu am scris nimic de indicatori de profit, sau pozii bilantiere.

    Nu in ultimul rand, este la mintea oricarui om destept faptul ca stocurile la nivel mondial nu sunt corelate cu stocurile de la Media Markt, sau emag, sau Carrefour Grozavesti. Stocurile la nivel mondial sunt insuficiente pentru S6 Edge, si supra dimensionate pentru S6, pentru ca oamenii cumpara S6 edge mai mult decat a prevazut Samsung.
    Desigur ca fiecare magazin a primit cateva zeci de terminale, in unele nu s-au vandut si au ramas stocuri de S6 edge, dar in majoritatea magazinelor la nivel mondial, S6 edge nu se gaseste pe stoc.

    Btw, la ce magazin MediaMarkt nu gasesti tu iWatch? In ce oras? Poate te ajut eu… Ai putea sa imi dai detalii te rog?

  6. Domnul stie tãt, le intorci una pe fata doua pe dos ca bunica’n fata casei. Nu am scris nimic de vreun esec insa mintea ta luminata ti-a dictat atunci cand eu am scris :ca nu au vanzari cum si-ar fi dorit, ca eu m-am referit la vreun esec. foarte dragutz din partea ta cu cautatul dar ma descurc ?