Data de precomanda a Samsung Galaxy S6 Edge+ a fost anuntata

9

data precomanda Samsung Galaxy S6 Galaxy Edge PlusSamsung Galaxy S6 Edge+ va fi prezentat zilele acestea de catre compania Samsung in cadrul unei conferinte ce va avea loc in New York, iar multumita unui website-ului Samsung din Franta aflam si data la care el va putea fi precomandat.

Conform Samsung Franta, Samsung Galaxy S6 Edge+ va putea fi precomandat incepand din 21 august de catre toti cei interesati, compania coreeana urmand a oferi, cel mai probabil, terminalul in multiple tari de pe glob incepand cu acea data, asa ca el nu va fi disponibil doar in Franta.

Separat de data de precomanda pentru Samsung Galaxy S6 Edge+, website-ul francez al celor de la Samsung confirma si faptum ca denumirea nu va fi Samsung Galaxy S6 Edge Plus, asa cum se credea initial, deci teoretic ea va fi oarecum diferita fata de ce a iPhone 6 Plus.

Deocamdata nu se stie sigur ce pret va avea Samsung Galaxy S6 Edge+, insa se preconizeaza ca el nu va fi mai scump decat iPhone 6 Plus, astfel ca Samsung va putea concura mult mai eficient cu Apple din toate punctele de vedere, lucru care nu s-a resimtit in primavara.