Samsung Galaxy S6 Edge Plus va avea ca accesoriu o tastatura fizica neobisnuita

Tastatura fizica Samsung Galaxy S6 Edge PlusSamsung Galaxy S6 Edge Plus va fi prezentat saptamana viitoare de catre compania Samsung in cadrul unei conferinte ce va avea loc in New York, iar impreuna cu el vom vedea si Samsung Galaxy Note 5 pentru prima oara in mod oficial.

Revenind totusi la Samsung Galaxy S6 Edge Plus, se pare ca Samsung a pregatit pentru el si o tastatura fizica pe care utilizatorii ar urma sa o poata monta peste carcasa cu ecran curbat, iar in imaginea alaturata puteti vedea creatia ciudata pe care au gandit-o coreenii pentru noul lor smartphone.

Desi la o prima vedere accesoriul pare a fi pus in gluma peste un Samsung Galaxy S6 Edge Plus, in realitate vorbim despre un accesoriu pe care compania Samsung il va vinde pentru cei interesati sa cumpere si noul sau smartphone, iar ideea in sine pare a fi destul de ciudata.

Cred ca va imaginati care este parerea mea in legatura cu accesoriul pe care Samsung pare sa il fi gandit pentru Samsung Galaxy S6 Edge Plus-ul sau, insa sunt curios sa aflu ce parere aveti voi despre imaginatia inginerilor companiei Samsung.

11 COMENTARII

  1. Nici atat. Parca anul trecut a aparut o tastatura asemanatoare pentru iphone 5/5s dar acea firma scos-o din productie din cauza unor probleme cu blackberry

  2. Este un accesoriu dubios pentru ca industria nu are asa ceva deocamdata, insa ar putea fi interesant pentru cei care au dificultati in a scrie pe tastaturi virtuale. Este totusi incomod sa scoti tastatura din buzunar, sa o pui pe telefon si sa butonezi un text 🙂

    Tastatura ca tastatura, insa vazand S6-ul asta, ma intreb cum naiba au facut coreenii astia un produs atat de sexy! Pur si simplu, pentru mine, S6 are un design demential, si aici ma refer la ecranul curbat, la proportiile bezel-urilor, si in general la imaginea sa in totalitate. Materiale de super calitate… Super…

  3. Vor sa atraga utilizatorii de blackberry. Le dai ceva cunoscut care, normal, poate fi si incomod. La un moment dat scoti tastatura sa “vezi cum e” fara. Si incet, incet te obisnuiesti fara. Si uite asa devii utilizator Zamzung! Dupa care iti dai seama ca puteai sa iti iei iPhone de mult! Injuri, arunci Samsung si intri in liga mare :)))

  4. idee idioata. probleme cu tastatura virtuala au, din ce am vazut eu, unele persoanele cu varsta peste 55, daca asta e telul lor sa ii atraga pe acestia ca si cumparatori atunci e clar ce vanzari o sa aiba. dar cine stie poate candva o sa recomande si apple ptr a lor device un astfel de accesoriu si atunci toti o sa il vrea si o sa il ridice’n slavi ?