Samsung Galaxy S6 Edge Plus va avea ca accesoriu o tastatura fizica neobisnuita

11

Tastatura fizica Samsung Galaxy S6 Edge PlusSamsung Galaxy S6 Edge Plus va fi prezentat saptamana viitoare de catre compania Samsung in cadrul unei conferinte ce va avea loc in New York, iar impreuna cu el vom vedea si Samsung Galaxy Note 5 pentru prima oara in mod oficial.

Revenind totusi la Samsung Galaxy S6 Edge Plus, se pare ca Samsung a pregatit pentru el si o tastatura fizica pe care utilizatorii ar urma sa o poata monta peste carcasa cu ecran curbat, iar in imaginea alaturata puteti vedea creatia ciudata pe care au gandit-o coreenii pentru noul lor smartphone.

Desi la o prima vedere accesoriul pare a fi pus in gluma peste un Samsung Galaxy S6 Edge Plus, in realitate vorbim despre un accesoriu pe care compania Samsung il va vinde pentru cei interesati sa cumpere si noul sau smartphone, iar ideea in sine pare a fi destul de ciudata.

Cred ca va imaginati care este parerea mea in legatura cu accesoriul pe care Samsung pare sa il fi gandit pentru Samsung Galaxy S6 Edge Plus-ul sau, insa sunt curios sa aflu ce parere aveti voi despre imaginatia inginerilor companiei Samsung.