Iata ce procesoare Intel Skylake vor fi implementate in noile MacBook Air

Intel Skylake MacBook AirIntel Skylake este noua generatie de procesoare ale companiei Intel, iar acum cateva saptamani am vazut primele detalii in legatura cu ele, dar astazi avem si specificatiile complete care ne ofera posibilitatea de a vedea ce modele vor ajunge in MacBook Air in curand.

Pentru inceput, compania Intel a ales sa faca procesoare Skylake-U in versiuni i7, i5 si i3, astfel ca exista multiple optiuni din care compania Apple poate alege, modelele cu 2.3 GHz si 2.4 GHz ale i5 urmand a ajunge in versiunile ieftine ale MacBook Air-urilor.

In ceea ce priveste modelele mai scumpe ale MacBook Air, adica cele cu ecrane de 13 inch, Intel are pregatite procesoare Skylake-U i7 tactate la 2.5 GHz si 2.6 GHz, toate procesoarele din aceasta serie avand noile placi grafice Intel 520 HD integrate cu performante superioare celor oferite placilor grafice actuale.

Din pacate procesoarele Intel Skylake-U nu vor avea performante extraordinare, oferind un spor de doar 10% fata de generatia actuala, insa vor avea placi grafice cu 34% mai rapide si ar urma sa ofere o autonomie a bateriei ce este de pana la 1.4 ori mai buna.

Intel Skylake MacBook Air 1

Intel deocamdata nu a anuntat oficial noile procesoare din seria Skylake, asa ca vom mai avea de asteptat pana in momentul in care ele vor fi disponibile oficial pentru achizitie de catre partenerii sai, iar din acel moment vor trece cateva luni pana cand vor fi lansate si primele produse cu ele.

Avand in vedere ca Apple a actualizat unele modele ale MacBook Air anul acesta, e putin probabil ca o noua actualizare sa fie lansata pana in cursul anului viitor, insa orice este posibil in momentul de fata.