iPhone 6S si iPhone 6S Plus au fost descoperite log-urile unor aplicatii

iPhone 6S si iPhone 6S PlusiPhone 6S si iPhone 6S Plus vor fi prezentate pe 9 septembrie de catre compania Apple, insa daca mai aveati vreo indoiala cu privire la aparitia lor, ei bine atunci poate informatiile de astazi va vor convinge de faptul ca terminalele vor fi intr-adevar lansate de catre compania Apple anul acesta.

Lansarea iPhone 6S si iPhone 6S Plus din 18 septembrie este indirect confirmata astazi de o companie americana care a descoperit in log-urile aplicatiilor din App Store dovezi ale faptului ca ambele dispozitive sunt in momentul de fata testate de catre compania Apple.

iPhone8,2 si iPhone 8,3 au fost descoperite in log-urile de utilizare ale aplicatiilor care folosesc tehnologiile de monitorizare ale companiei Fiksu, ele fiind corespondentele noi ale iPhone 6 si iPhone 6 Plus ce au numele de cod iPhone7,2 si iPhone7,3, in baza a ceea ce stim de anul trecut.

iPhone8,2 este cel mai probabil corespondentul pentru iPhone 6S, in timp ce iPhone8,3 este cel mai probabil corespondentul pentru iPhone 6S Plus, iar primul dintre ele are si cel mai mare grad de utilizare, dupa cum era de asteptat avand in vedere popularitatea sa.

Majoritatea intrarilor in log-urile aplicatiilor vin de la persoane care folosesc terminalele in SUA, insa Germania si Brazilia sunt deasemenea pe lista tarilor cu multe testari, asa ca vorbim despre o tari foarte diverse in care compania Apple isi verifica terminalele.

Desi iPhone 6S si iPhone 6S Plus sunt sigure pentru lansare, ieri a fost anuntata probabila lansare a iPhone 6C, insa in log-urile aplicatiilor acest terminal nu a fost descoperit deocamdata, desi asta nu confirma faptul ca el va ajunge pe piata abia in cursul anului viitor.

Acestea fiind spuse, iPhone 6S si iPhone 6S Plus au parte de o noua confirmare in vederea lansarii, insa ramane de vazut daca vom vedea si un iPhone 6C in cursul acestui an, acest lucru parand putin probabil in baza acestor date.

4 COMENTARII