LG Nexus 5 apare in primele imagini (Video)

LG Nexus 5LG Nexus 5 este viitorul terminal din seria Nexus pe care cei de la Google il vor lansa in aceasta toamna pe piata, iar multumita unor surse asiatice astazi avem ocazia de a vedea cu ce se vor lupta iPhone 6S si iPhone 6S Plus din toamna, cand toate cele trei terminale vor fi lansate.

LG Nexus 5 este unul dintre cele doua terminale Nexus pregatite de catre compania Google, celalalt fiind dezvoltat de catre Huawei cu un ecran mai mare, insa ambele vor fi disponibile din toamna pe piata, Google preluand strategia Apple de a lansa doua terminale cu ecrane de diagonala diferita.

Imaginile din acest articol sunt create in baza unor schite detaliate care vor permite producerea LG Nexus 5 in fabricile celor de la LG, deci versinea finala a smartphone-ului va arata extrem de apropiat de ceea ce vedem in aceste imagini.

Ca sa fiu complet sincer, LG Nexus 5 seamana cu un vechi HTC, insa design-ul este interesant, simplu, in ton cu ceea ce a facut Google de-a lungul anilor, insa din moment ce terminalele Nexus sunt dedicate dezvoltatorilor, ele nu vor dobora recorduri de vanzari.