LG si Huawei Nexus – specificatiile tehnice

Google Nexus specificatiiAnul acesta compania Google va lansa doua noi modele ale smartphone-urilor din seria Nexus, unul dintre ele fiind dezvoltat de catre producatorul LG, in timp ce al doilea este dezvoltat de catre cei de la Huawei.

Desi ne aflam la mai bine de o luna distanta de lansarea celor doua noi terminale Nexus, astazi aflam totusi care sunt specificatiile tehnice ale lor, informatiile fiind desigur oferite cu titlu de zvon in momentul de fata, asa ca va trebui sa le tratati ca atare deoarece nu sunt 100% sigure.

Primul terminal despre care vorbim este LG Nexus, un smartphone cu ecran de 5.2 inch, carcasa din metal, cititor de amprente, conector USB-C, difuzoare frontale si dimensiuni de 146.9 x 72.9 x 8/9.8 mm, deci va fi usor mai mare decat un iPhone 6 al Apple.

De cealalta parte avem Huawei Nexus, un terminal ce are ecran cu diagonala de 5.7 inch care are o carcasa din metal, difuzoare frontale, cititor de amprente in carcasa, port USB-C si dimensiuni de 159.4 x 78.3 x 6.6/8.5 mm, deci mai mare decat iPhone 6 Plus.

Deocamdata nu se stie ce preturi urmeaza sa ceara compania Google pentru cele doua noi terminale ale sale in momentul in care le va lansa pe piata, insa probabil acestea nu vor fi mai mari decat cele ale iPhone 6S si iPhone 6S Plus pentru a mentine concurenta intre companii.

4 COMENTARII

  1. Port USB-C as vrea sa vad in iPhone 7, si mai ales in iPad 5, cu tehnologie de incarcare rapida a bateriei, asa cum are Sam…g. Sa vezi ce s-ar incarca bateriile de 10.000 mAh in 15 minute. Asta da revolutie…