Prima Pagina accesorii Magic Mouse 2 si o noua tastatura Apple au fost confirmate de...

Magic Mouse 2 si o noua tastatura Apple au fost confirmate de autoritatile americane

Magic Mouse 2015Autoritatile americane au dezvaluit in cursul zilei de ieri doua noi produse ale companiei Apple ce sunt pregatite in momentul de fata pentru lansare pe piata si vorbim despre un nou model al Magic Mouse, dar si o noua tastatura wireless pe care le puteti vedea deja din imagini.

Magic Mouse 2 este denumirea pe care compania Apple a ales-o pentru noul sau produs, conform documentelor oficiale trimise autoritatilor americane, deci vorbim despre o evolutie a mouse-ului pe care l-a lansat cu foarte multi ani in urma si nu l-a mai actualizat intre timp.

Dupa cum puteti vedea din imagini, nici Magic Mouse 2 si nici noua tastatura Apple nu contine modificari ale design-ului, in afara unui buton Power pentru tastatura, insa era de asteptat ca Apple sa nu modifice in vreun fel design-ul accesoriilor sale.

In interior exista totusi schimbari, compania americana implementand standardul Bluetooth 4.2 LE pentru a reduce substantial consumul de energie in timpul utilizarii, Mac-urile sale avand de cativa ani buni disponibil acest standard, asa ca veti putea folosi accesoriile pentru perioade mai lungi de timp.

tastatura Apple Bluetooth LE

Partea interesanta a acestor noi accesorii este ca ele includ baterii Litiu-Ion, astfel ca ele se vor incarca folosind un conector pentru prima si nu vom mai fi nevoiti sa mai cumparam baterii normale pentru a le folosi cu periferilcele celor din Cupertino.

Mai mult decat atat, avand in vedere ca in iOS 9 Apple a implementat o multitudine de schimbari pentru tabletele iPad, exista o mare sansa ca tastatura sa aiba o serie de scurtaturi disponibile pentru controlarea tabletelor in timpul utilizarii aplicatiilor.

Nu se stie deocamdata cand vor fi anuntate noile accesorii, dar probabil le vom vedea in toamna acestui an.

Magic Mouse 2 tastatura Apple

 

 • Srb Srb

  Abia astept, probabil una dintre ele, la alegere va fi inclus si incepand cu noile iMac
  E de bun augur, cel putin la magic mouse ar putea sa il faca mai precis si durata bateriei peste 1 saptamana de utilizare zilnica. Tastatura ar fi ok sa aibe iluminare noaptea, in rest e ok si acum, unora le lipseste num pad

 • iTu

  bateria se cam duce la mouse, la mine nu intr-o saptanana, ma tine cam vreo luna. la exterior sunt frumoase asa cum sunt, prea mult nu au ce schimba. de achizitionat poate la urmatorul iMac, momentan am bateri reincarcabile care ajuta impotriva producerii de nou gunoi si tin mai mult ca cele alkaline.

 • Srb Srb

  Nu stiu de te tine o luna bateriile lor fie ca sunt cele care vin cu incarcatorul apple (cele 6 bucati) fie cele originale Energizer dar la uz zilnic cam o saptamana. Intr-adevar la cele energizer originale cam 2 sapt. In rest la tastatura si trackpad cam o luna
  Totusi sper la MM2 sa umble si la acuratetea lui.daca tot va fi noul model 😀

 • iTu

  Am varta de 2100mAh 1,2V

 • Pingback: » Magic Mouse 2 și o nouă tastatură Apple, confirmate de autoritățile americane macrumors()

 • Viorel Predatorul

  Eu am renunțat la tastatura wireless și la Magic Mouse, bateriile țineau foarte puțin. Am tastatura cu fir, la care am conectat dongelul unui mouse Logitech. Mă țin bateriile luni de zile la mouse.

 • rundown

  Nu degeaba ti se zice Predator :))