Magic Mouse 2 si o noua tastatura Apple au fost confirmate de autoritatile americane

Magic Mouse 2015Autoritatile americane au dezvaluit in cursul zilei de ieri doua noi produse ale companiei Apple ce sunt pregatite in momentul de fata pentru lansare pe piata si vorbim despre un nou model al Magic Mouse, dar si o noua tastatura wireless pe care le puteti vedea deja din imagini.

Magic Mouse 2 este denumirea pe care compania Apple a ales-o pentru noul sau produs, conform documentelor oficiale trimise autoritatilor americane, deci vorbim despre o evolutie a mouse-ului pe care l-a lansat cu foarte multi ani in urma si nu l-a mai actualizat intre timp.

Dupa cum puteti vedea din imagini, nici Magic Mouse 2 si nici noua tastatura Apple nu contine modificari ale design-ului, in afara unui buton Power pentru tastatura, insa era de asteptat ca Apple sa nu modifice in vreun fel design-ul accesoriilor sale.

In interior exista totusi schimbari, compania americana implementand standardul Bluetooth 4.2 LE pentru a reduce substantial consumul de energie in timpul utilizarii, Mac-urile sale avand de cativa ani buni disponibil acest standard, asa ca veti putea folosi accesoriile pentru perioade mai lungi de timp.

tastatura Apple Bluetooth LE

Partea interesanta a acestor noi accesorii este ca ele includ baterii Litiu-Ion, astfel ca ele se vor incarca folosind un conector pentru prima si nu vom mai fi nevoiti sa mai cumparam baterii normale pentru a le folosi cu periferilcele celor din Cupertino.

Mai mult decat atat, avand in vedere ca in iOS 9 Apple a implementat o multitudine de schimbari pentru tabletele iPad, exista o mare sansa ca tastatura sa aiba o serie de scurtaturi disponibile pentru controlarea tabletelor in timpul utilizarii aplicatiilor.

Nu se stie deocamdata cand vor fi anuntate noile accesorii, dar probabil le vom vedea in toamna acestui an.

Magic Mouse 2 tastatura Apple