Mia aduce o functie utila pentru aplicatia Mesaje

MiaMia este un tweak disponibil din cursul noptii trecute pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile care ruleaza sistemul de operare iOS 8, el fiind extrem de util pentru persoanele care uita sa trimita mesajele incepute in aplicatia Mesaje, Messages.

Conform dezvoltatorului sau, tweak-ul Mia este gandit pentru a ne permite sa setam un reminder pentru mesajele incepute dar netrimise catre contactele noastre, astfel ca daca a trecut o anumita perioada de timp, ce poate fi setata de catre noi, vom vedea un banner de notificare care ne readuce aminte sa trimitem mesajul.

Mia alerts you when you have forgotten to send a message in the Messages app. Set delay before receiving a notification when closing the messages app. Set a custom notification title. Disable notifications for specific contacts. Compatible with all devices running 8.0 or higher.

Mia are disponibil un meniu de setari in aplicatia Settings, Configurari, a sistemului de operare si permite personalizarea modului de functionare, iar daca sunteti interesati de el il puteti descarca din repo-ul BigBoss al Cydia.