iMods – prezentare detaliata a alternativei Cydia (Video)

iMods inlocuitor CydiaiMods este un proiect initiat cu foarte mult timp in urma pentru a crea o alternativa pentru aplicatia Cydia instalata dupa efectuarea de jailbreak pentru iOS, iar astazi putem vedea cea mai recenta versiune a sa care urmeaza sa fie lansata.

Desi aplicatia iMods este deocamdata disponibila doar in versiune beta pentru cei care o testeaza in momentul de fata, aplicatia pare a fi foarte aproape de lansarea oficiala, ea parand a fi si o alternativa destul de buna pentru aplicatia Cydia utilizata de zeci de milioane de oameni.

In clipul video de mai jos aveti o prezentare detaliata a modului in care functioneaza aplicatia, in ea fiind prezentat si modul de instalare al tweak-urilor sau temelor, inclusiv metoda prin care pot fi ele cumparate, astfel ca veti afla exact ceea ce veti primi daca o veti folosi.

De-a lungul anilor au aparut numeroase alternative pentru aplicatia Cydia pentru iOS, insa iMods pare a fi una dintre cele mai bune gandite pana acum, ea venind totusi intr-un moment in care Cydia a fost actualizata serios si imbunatatita semnificativ fata de anii anteriori.

The latest version of the iMods app. In this video, we show installation of two tweaks, all the views in the app, and demonstrate features such as screenshots, video previews, wish lists, and more. This app is still being worked on so do not look at this as a final completed product, but as a work in progress. We think that it has come a long way since our alpha video we posted back in November! Don’t ask for a ETA, but we are aiming for end of summer 🙂 As you can see in this video, it is mostly done.

Conform dezvoltatorilor iMods, aplicatia lor va fi lansata pana la sfarsitul acestei luni daca intregul proces de dezvotlare va fi finalizat in timp, insa desigur ca nimic nu este 100% sigur in momentul de fata, asa ca versiunea finala ar putea fi disponibila mult mai tarziu.

Acestea fiind spuse, sunt curios sa aflu ce parere aveti voi despre iMods.