iMods – alternativa Cydia este prezentata intr-un prim Video

  iMods este o alternativa a Cydia aflata de foarte mult timp in proces de dezvoltare, ea fiind gandita ca un magazin de aplicatii si tweak-uri alternativ pentru cea mai folosita aplicatie de catre utilizatorii de jailbreak. Dupa mai bine de un an de dezvoltare, in clipul video de mai sus puteti vedea cum arata actuala versiune a aplicatiei iMods pentru iPhone, iPad si iPod Touch, ea urmand a fi disponibila in curand pentru toti cei care au jailbreak facut in ideea de a le permite sa beneficiez mai usor de pachete pentru terminale.

  iMods este prezentata intr-o versiune beta in clipul video de mai sus si desigur ca nu este 100% pregatita pentru a fi distribuita, dar ea face parte dintr-o lunga linie de alternative pentru Cydia care au fost anuntate, dar nu au schimbat mare lucru. Singurul magazin alternativ al Cydia care a avut succes a fost RockYourPhone, el fiind intr-un final achizitionat de catre creatorul Cydia, saurik, insa dupa disparitia sa nu a mai aparut niciun alt concurent pentru ceea ce stim noi astazi ca fiind Cydia.

iMods isi propune sa inlocuiasca Cydia

iMods

  Dupa cum veti vedea si din lungul clip video de mai sus, iMods isi va propune sa ofere o interfata mai buna pentru vizualizarea pachetelor si o metoda mai buna de instalare a pachetelor, dezvoltatorii beneficiind de un sistem mai bun de protejarea a pachetelor impotriva piratarii. Desigur ca tot acest proces implica faptul ca utilizatorii vor fi dispusi sa cumpere efectiv pachete, un lucru care nu se intampla chiar atat de des, multi dezvoltatori renuntand la a mai produce pachete din cauza ratei extrem de mari de piratare.

  Problema pentru iMods este ca apare intr-o perioada in care jailbreak-ul nu mai este atat de popular precum era cu multi ani de zile in urma, asa ca ramane de vazut cat succes va avea ea intr-un mediu in care utilizatorii nu mai cauta alternative pentru Cydia. Voi ce parere aveti, va avea iMods succes?

Articolul precedentApple doneaza o suma impresionanta pentru lupta impotriva SIDA
Articolul următorWallpaper iPhone, iPod Touch, iPad – 18.12.2014
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.