Tableta iPad si hotul neprinceput oprit in timpul unui jaf (VIdeo)

1

iPad oprit hotUn hot din Australia s-a gandit recent ca a sparge un magazin folosindu-si masina ar fi o idee grozava, astfel ca a intrat cu automobilul direct in incinta magazinului in mijlocul noptii in ideea de a fura obiecte de valoare.

eMAG Black Friday 2018eMAG BLACK FRIDAY 2019, incepe in aceasta pagina pe 15 noiembrie.
fashion days black friday 2019 logoFashion Days BLACK FRIDAY 2019 incepe aceasta pagina in cateva ore.
Telekom logo Black Friday 2019Reduceri la telefoane in aceasta pagina si dupa 15 noiembrie.
Black Friday 2019 evoMAG.roZeci de mii de produse cu reduceri in aceasta pagina si in weekend.
logo pcgaragePC Garage BLACK FRIDAY 2019, mai este activ aceasta pagina in ultima zi.

Primul obiect ce i-a atras atentia a fost o tableta iPad montata pe o masa cel mai probabil pentru a cauta produse sau a inregistra plati, insa ea era introdusa intr-o carcasa prinsa cu suruburi de masa, astfel ca a fost imposibil de furat fara masa de care era atasata.

Desi a generat pagube de minim 30.000 de dolari, hotul nu a furat mare lucru si si-a stricat masina in intreaga procedura, politia incercand sa il identifice in baza imaginilor pe care le puteti vedea in clipul video de mai jos, deci el are sanse mici de a scapa fara a fi pedepsit.

Maclocks Executive Kios

Daca va intrebati si ce anume era prins atat de puternic de acea masa, ei vine vorbim despre Maclocks Executive Kios, o carcasa care protejeaza tableta si permite montarea sa inclusiv pe un perete pentru utilizare in diverse situatii, producatorii sai vanzand peste 100.000 de unitati anual in ciuda pretului de 140 de dolari pe bucata.