OnHub – Google lanseaza propriul router wireless (Video)

OnHub router GoogleOnHub este denumirea unui router wireless dezvoltat de catre compania Google in parteneriat cu cei de la TP-Link, el fiind gandit petnru a oferi o metoda mai buna si mai sigura de a naviga pe internet.

Conform celor de la Google, OnHub este diferit fata de alte routere wireless deoarece are un design unic pentru antena si monitorizeaza constant undele radio din casa pentru a decide automat pe ce frecventa trebuie sa transmita datele pentru a ne oferi cele mai rapide viteze.

In baza software-ului gandit de catre cei de la Google impreuna cu TP-Link, routerul wireless OnHub face modificarile automat in timpul functionarii fara a afecta in vreun fel experienta de navigare pe internet de care au parte utilizatorii care il folosesc zilnic.

OnHub are si o aplicatie pentru terminale mobile care permite administrarea sa si vizualizarea de statistici privind latimea de banda consumata de catre utilizatori, aceeasi aplicatie permitand excluderea unor utilizatori, partajarea parolei si diagnosticarea routerului la nevoie.

OnHub makes the most of your existing Internet service by using smart software to find the best Wi-Fi connection. Prioritize a device so it has the fastest Wi-Fi for the activities that matter most. OnHub’s innovative circular antenna design provides reliable Wi-Fi coverage in more directions in your home.

Conform specificatiilor tehnice, OnHub este capabil sa functioneze pe Wi-Fi 802.11b/g/n in frecventele de 2.4 GHz, pe Wi-Fi 802.11a/n/ac in frecventele de 5 GHz, si pe 802.11a/b/g/n/ac intr-o conexiune auxiliara, routerul avand conectivitate de 1 Gbps pentru WAN sai LAN.

Cu un procesor dual-core IPQ8064 de 1.4 GHz si 1 GB DDR3, OnHub ar trebui sa poata sustine fara probleme conexiunile Gigabit ale celor de la Digi sau Telekom, insa va trebui sa platiti nu mai putin de 200 de dolari pentru a-l putea cumpara si asta doar daca locuiti in SUA, pentru ca deocamdata este vandut numai acolo.

https://www.youtube.com/watch?v=HNnfHP7VDP8