Apple si schimbarea facuta pentru Mac-urile amplasate in Apple Store-uri

Apple MacBook Apple StoreApple Store-urile sunt unele dintre cele mai bine organizate magazine fizice ale vreunei companii si la baza modului in care este asezat totul in magazin stau o serie de reguli foarte stricte pe care angajatii trebuie sa le respecte intotdeauna.

Una dintre aceste reguli impunea ca Mac-urile sa fie pozitionate pe mesele din Apple Store-uri cu capacul deschis la un unghi de 70 de grade pentru ca utilizatorii sa fie tentati sa atinga Mac-ul pentru a-i ajusta ecranul in ideea de a vedea mai bine imaginile si a interactiona cu el.

Acum Mac-urile trebuie pozitionate pe mese cu capacul deschis la un unghi de 76 de grade, deci mai inchis, cei de la Apple afland probabil ca cu cat se vad imaginile mai greu pe ecran, cu atat sunt vizitatorii mai tentati sa atinga Mac-ul pentru a-i ajusta ecranul.

Pentru a se asigura ca Mac-urile au capacul deschis la unghiul potrivit angajatii Apple folosesc o aplicatie numita Simply Angle, ea fiind recomandata de catre cei din Cupertino si fiind folosita de ani si ani de zile in Apple Store-urile de pe glob.

unghi deschidere Mac Apple Store