PasscodeLockviewPlus8 aduce functii utile pentru protejarea iDevice-urilor

PasscodeLockviewPlus8PasscodeLockviewPlus8 este un tweak lansat in cursul noptii trecute in Cydia pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile noastre, iar cu ajutorul sau putem implementa o serie de functii menite sa imbunatateasca securitatea iDevice-urilor cu cod de siguranta setat.

Mai exact, PasscodeLockviewPlus8 permite ne permite sa setam ca terminalele sa inregistreze o poza cand codul de siguranta este introdus gresit de multiple ori, apelarea unui numar de telefon predefinit fiind deasemenea o metoda buna de a sti cand cineva incearca sa ne acceseze terminalul.

Compatible with iOS 8 only (iPhone and iPad). PasscodeLockviewPlus8 is an awesome tweak for Passcode Unlock View. PasscodeLockviewPlus8 allows you take a photo with the front camera when the passcord wrong 3 times, sends photo to your Twitter. fast call. set 10 fast-call number, so you can call a number quickly, like 911. In Complex Password, you can just dial the phone number, and then press “Call” to call the number.

Separat de acestea, PasscodeLockviewPlus8 permite modificarea interfetei de utilizator pentru introducerea codului de siguranta, aceasta purand fi personalizata cu imagini, culori si texte care pot fi predefinite printr-un meniu de setari al aplicatiei Settings, Configurari.

PasscodeLockviewPlus8 este disponibil pentru descarcare din repo-ul BigBoss al Cydia.