Blackberry Venice apare in noi imagini, va fi primul smartphone Android al canadienilor

Blackberry VeniceBlackberry Venice este primul smartphone Android produs de catre compania canadiana Blackberry si foarte multa lume asteapta cu mare interes combinatia dintre calitatea si securitatea oferita de catre terminalele Blackberry si platforma dezvoltata de catre compania Google.

Ca sa fiu sincer, sunt destul de curios sa vad cum va functiona Blackberry Venice, iar asta deoarece Blackberry si-a obisnuit clientii cu anumite tipuri de terminale si un anumit nivel de securitate, iar Android-ul este departe de ambele moduri de lucru create de catre Blackberry in anii trecuti.

Lansarea Blackberry Venice va reprezenta o schimbare a strategiei Blackberry, compania canadiana bazandu-se pe crearea de smartphone-uri pentru segmentul de clienti pe care ea si l-a creat, insa pe masura ce aceasta s-a erodat compania s-a vazut nevoita sa gaseasca noi metode de a atrage utilizatori.

Desi au asteptat foarte mult pana sa produca un smartphone Android, cei de la Blackberry vor lansa in noiembrie un terminal extrem de interesant, cel putin in baza a ceea ce stim acum si eu unul sunt extrem de curios sa vad ce va oferi si cat de popular se va dovedi a fi.

Voi ce parere aveti despre Blackberry Venice?

Blackberry Venice 1