Blackberry Venice este prezentat in detaliu in noi imagini

Blackberry Venice imaginiBlackberry Venice este primul smartphone Android dezvoltat de catre compania canadiana Blackberry pentru utilizatorii sai, iar dupa luni si luni de zvonuri, iata ca astazi vedem pentru prima oara cum arata noul terminal inainte ca el sa fie oficial lansat pe piata.

V-am vorbit deja in cateva randuri despre noutatile pe care Blackberry Venice le aduce pentru lumea intreaga si in principiu dispozitivul ar trebui sa fie unul dintre cele mai sigure terminale Android existente pe piata, adoptarea sistemului de operare de catre Blackberry fiind practic o capitulare a canadienilor.

Conform informatiilor disponibile pana acum, Blackberry Venice are un ecran de aproximativ 5.4 inch cu rezolutie 2560 x 1440 pixeli, un procesor hexa-core de 64 biti tactat la 1.8 GHz, 3 GB RAM, camera de 18 megapixeli Android 5.0 Lollipop.

Pentru a mentine “vie” traditia companiei canadiere, Blackberry Venice va avea o tastatura QWERTY sub ecran, deci vorbim despre un slider care va impinge ecranul in sus pentru a oferi acces la tastatura fizica, ea urmand a functiona in tandem cu cea virtuala.

Blackberry Venice imagini 1

Ca sa fiu complet sincer, Blackberry Venice nu este un terminal, urat, ba din contra are un design foarte interesant si daca va avea un pret bun, atunci ar putea convinge unii fosti fani Blackberry sa renunte la actualele terminale Android pentru noul produs.

Blackberry Venice imagini 2

Blackberry Venice imagini 3

Blackberry Venice imagini 4

Blackberry Venice imagini 5

Blackberry Venice imagini 6

Blackberry Venice imagini 7

Blackberry Venice imagini 8