WhatsApp Web pentru iPhone incepe sa apara in WhatsApp Messenger

whatsapp web activare iPhoneV-am spus astazi ca WhatsApp Web pentru iPhone este pregatit pentru lansare de catre compania WhatsApp si iata ca sistemul a inceput deja sa apara un iPhone-urile unor posesori de iDevice-uri din strainatate pentru activare imediata.

Cei de la WhatsApp au actualizat si pagina serviciului pentru a explica metoda prin care poate fi activat WhatsApp Web pe terminalele iPhone, astfel ca acum in mod oficial serviciul este disponibil pentru toti cei interesati, asta daca le-a aparut optiunea de activare a sa.

Pentru a face activarea WhatsApp Web pe iPhone va trebui sa deschideti aplicatia WhatsApp Messenger, sa mergeti in meniul Settings, Setari si sa verificati daca aveti un nou meniu numit WhatsApp Web disponibil sau nu acolo, sansele ca el sa apara chiar acum fiind mici.

Daca totusi meniul WhatsApp Web este prezent, atunci va trebui sa il accesati, sa alegeti optiunea Scanare QR Core, sa deschideti aceasta pagina, sa scanati acel cod iar conexiunea dintre terminal si website-ul celor de la WhatsApp va fi facuta imediat.

Dupa interconectare veti putea trimite mesaje, poze sau clipuri video oricaror prieteni direct din interfata WhatsApp Web fara nicio problema.

5 COMENTARII

  1. Am verificat si nu-mi găsește nicio actualizare in app store, meniul WhatsApp Web nefiind disponbil…
    Trebuie sa schimb țara din setările contului ?

  2. deschide whatsapp pe iphone du-te la setari daca nu gasesti meniul inchide aplicatia si cauta atunci, eu asa am facut si mi-o aparut