WhatsApp Web pentru iPhone este pregatit pentru lansare

WhatsApp Web iPhoneWhatsApp Web este un sistem dezvoltat de catre compania WhatsApp in ideea de a le oferi utilizatorilor WhatsApp Messenger posibilitatea de a purta conversatii cu proprii prieteni inclusiv de pe PC si nu doar de pe iPhone-uri.

Desi WhatsApp Web a fost lansat pentru Android si diverse alte platforme de ceva vreme, o versiune pentru iPhone a sistemului inca nu ne-a fost pusa la dispozitie prin aplicatia WhatsApp Messenger din App Store, insa nu va mai trece mult timp pana cand acest lucru va fi disponibil.

Conform unuia dintre cei care testeaza WhatsApp Web pentru iPhone, compania WhatsApp este aproape de a lansa o actualizare pentru aplicatia WhatsApp Messenger dedicata iPhone care contine acest sistem, iar in imaginile acestui articol vedeti dovezile existentei sale.

Utilizarea WhatsApp pe iPhone este la fel de simpla precum utilizarea sistemului in alte platforme pentru terminale mobile, aplicatia WhatsApp Messenger avand un meniu special care ne permite sa interconectam contul din terminalul nostru cu cel din platforma web.

WhatsApp Web iPhone 1

In aceasta idee, interconectarea dintre WhatsApp Messenger pentru iPhone si WhatsApp Web se face in doar cateva secunde, la fel de rapid precum in cazul altor terminale mobile, persoana care testeaza sistemul sustinand ca totul functioneaza cat se poate de bine momentan.

Desi WhatsApp Web a avut initial suport pentru anumite browsere pentru calculatoare, se pare ca browserul Safari pentru OS X este compatibil cu sistemul si permite accesarea conversatiilor fara niciun efort, imaginea de mai sus fiind cea mai buna dovada in acest sens.

Dupa implementarea in WhatsApp Messenger pentru iPhone a suportului pentru WhatsApp Web, utilizatorii de terminale iPhone vor putea folosi si un calculator pentru a purta conversatii cu oricine, pentru a trimite poze sau filme si multe, multe altele, fara restrictii.

Daca ar fi sa-mi dau cu parerea, as spune ca actualizarea cu suport pentru WhatsApp Web va fi lansat dupa aparitia iOS 9, adica in a doua parte a lunii septembrie.