Repo-ul ModMyi al Cydia nu functioneaza

repo ModMyi picatDaca ati incercat sa folositi Cydia in cursul ultimei ore, atunci probabil ati observat ca repo-ul ModMyi nu functioneaza in momentul de fata, problema fiind in momentul de fata investigata de catre administratorii sai.

Problemele repo-ului ModMyi vin la mai putin de 12 ore distanta de probleme similare avute de catre repo-ul BigBoss, ele fiind rezolvate destul de rapid de catre administratorii respectivului repo, iar in acest caz lucrurile vor sta la fel, intretinatorii sai confirmand faptul ca problema este in curs de rezolvare.

Intre timp va trebui sa aveti rabdare deoarece nu veti mai putea accesa informatiile din repo-ul ModMyi, nu veti mai putea instala vreun pachet de acolo si nu puteti face absolut nimic pentru a rezolva problema.

Articolul precedentRCS & RDS va lansa o retea 4G in 25 de orase in septembrie
Articolul următorYouTube – update a fost lansat in App Store
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.