YouTube – update a fost lansat in App Store

YouTube

YouTube este aplicatia dezvoltata de catre compania Google special pentru posesorii de iDevice-uri care sunt interesati sa vizualizeze continut multimedia pe reteaua sa de video sharing.

In cursul acestei seri compania Google a actualizat aplicatia YouTube, ea aducand pentru utilizatori imbunatatiri pentru stabilitatea generala si rezolvarea unor probleme de functionare minore, astfel ca ar trebui sa puteti utiliza aplicatia mai usor.

Thanks for using YouTube. We’re always making improvements and fixes to our app, bringing you updates to the App Store every few weeks. You can update the app automatically by going to Settings > iTunes & App Store > Automatic Downloads and turning on Updates. We’ll also let you know about other new features here as they become available!

Aplicatia Youtube pentru iOS este disponibila pentru DOWNLOAD GRATUIT in App Store.

Articolul precedentRepo-ul ModMyi al Cydia nu functioneaza
Articolul următorSwatch a brevetat celebra expresie One more thing…
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.