Intentionezi sa cumperi un iPhone nou? Iata de ce ar fi bine sa mai astepti!

iPhone 6s cumparare sfatDaca in perioada urmatoare intentionezi sa cumperi un iPhone 6 nou, atunci sfatul meu este ca ar trebui sa te gandesti de 2 ori inainte sa cheltui banii acum pe ceva si sa regreti mai tarziu pasul facut.

Avand in vedere ca in mai putin de o luna iPhone 6S si iPhone 6S Plus vor fi lansate oficial, achizitionarea unui iPhone 6 sau iPhone 6 Plus nou in momentul de fata nu este o idee chiar atat de buna decat pretul este atat de mic incat oferta nu poate fi refuzata in conditii normale.

In restul cazurilor, decat sa achizitionati un iPhone 6 sau iPhone 6 Plus acum, mai bine puneti cativa bani deoparte si asteptati inca o luna si jumatate sau doua luni si jumatate pentru a cumpara terminalele din tara noastra, la un pret apropiat de cel practicat de catre Apple in Europa.

Desigur ca in zilele urmatoare lansarii iPhone 6S si iPhone 6S Plus nu vor putea fi cumparate de la magazinele din Romania, desi cu siguranta veti gasi destule de achizitionat de la cei care le aduc, magazinele online primind primele stocuri la aproximativ 2 saptamani dupa lansare.

Totusi, daca vreti sa cumparati un iPhone nou, recomandarea mea este sa asteptati ca iPhone 6S si iPhone 6S Plus sa ajunga oficial in Romania deoarece a cheltui bani acum pe iPhone 6 si iPhone 6 Plus nu mai este o decizie logica pe care ar trebui sa o aveti in vedere.

iPhone 6S si iPhone 6S Plus vor fi net superioare actualelor terminale si alegerea lor va merita asteptarea deoarece veti putea beneficia de ceea ce ofera ele pentru mai mult de 1 an de zile dupa lansare, asa ca nu “aruncati” banii acum pe vechile modele pentru ca “nu merita”.

Acestea fiind spuse, aveti rabdare, mai strangeti bani si cumparati noile modele daca vreti un terminal pe care sa il folositi fara probleme minim 2 ani de zile.