Lansarea iPhone 6S si iPhone 6S Plus – posibila data

lansarea iPhone 6S si iPhone 6S PlusLansarea iPhone 6S si iPhone 6S Plus va avea loc in luna septembrie si acest lucru il stim inca de anul trecut, insa daca va intrebati si daca la care va avea loc totul, ei bine incepand de saptamana trecuta avem si detalii.

iPhone 6S si iPhone 6S Plus vor fi prezentate pe 9 septembrie de catre compania Apple, informatia fiind oferita de catre jurnalistul care anul trecut ne-a spus in mod corect data la care Apple a prezentat iPhone 6 si iPhone 6 Plus in cadrul unei conferinte vazute in intreaga lume.

Lansarea iPhone 6S si iPhone 6S Plus de anul acesta va avea, exact precum anul trecut, loc la mai bine de o saptamana distanta, iar in aceasta situatie vorbim despre data de 18 septembrie pentru disponibilitate in magazine, la 9 zile distanta de anul trecut.

Lansarea iPhone 6S si iPhone 6S Plus din 18 septembrie poate fi prezisa de acum in baza strategiei Apple din ultimii ani, compania americana lansand noile sale smartphone-uri la peste o saptamana distanta de prezentare si intotdeauna intr-o zi de vineri pentru a-si masura corect vanzarile.

Lansarea iPhone 6S si iPhone 6S Plus in 18 septembrie

Lansarea iPhone 6S si iPhone 6S Plus din 18 septembrie va fi precedata de o deschidere a unei sesiuni de precomenzi in data de 11 septembrie, o zi cu importanta semnificativa pentru SUA, insa asta nu pare sa ii motiveze pe cei de la Apple sa isi amane lansarea.

Lansarea iPhone 6S si iPhone 6S Plus in 18 septembrie va fi precedata si de lansarea iOS 9 care ar urma sa aiba loc cateva zile mai devreme, insa despre acest lucru voi vorbi intr-un articol separat deoarece ea are la baza alte detalii fata de lansarile de terminale mobile.

Acestea fiind spuse, daca sunteti interesati de lansarea iPhone 6S si iPhone 6S Plus, ar fi bine sa va marcati data de 18 septembrie in calendar deoarece atunci veti putea cumpara unul dintre cele doua terminale din magazinele fizice ale Apple si ale partenerilor.