Apple si Dr. Dre vorbesc despre trecutul “intunecat” al co-fondatorului Beats

Dr. Dre abuz femeiRecent filmul Straight Outta Compton a fost lansat in cinematografele americane si el prezinta printre altele inclusiv viata binecunoscutului rapper si co-fondator al Beats Audio, Dr. Dre, scenariul incluzand unele momenta mai putin magulitoare pentru el.

Mai exact, filmul aduce in discutie unele momente nefericite din viata rapper-ului, el recunoscand ca a abuzat fizic de unele femei din viata sa, insa afirmand ca acest lucru s-a intamplat cu 25 de ani in urma si intre timp s-a schimbat, fiind casatorit de 19 ani.

Se pare ca unele femei care au fost agresate fizic de catre Dr. Dre cu 25 de ani in urma au criticat producatorii filmului Straight Outta Compton deoarece nu au prezentat aceste momente pe marile ecrane, Apple fiind prinsa “la mijloc” in intregul scandal izbucnit in SUA.

Intr-o tentativa de a linisti presa americana, Dr. Dre si Apple au oferit un comunicat de presa comun in care rapperul vorbeste despre problemele care le-a avut, dar si in care compania il sustine oferindu-i toata increderea pentru schimbarea pe care a facut-o.

Twenty-five years ago I was a young man drinking too much and in over my head with no real structure in my life. However, none of this is an excuse for what I did. I’ve been married for 19 years and every day I’m working to be a better man for my family, seeking guidance along the way. Dre has apologized for the mistakes he’s made in the past and he’s said that he’s not the same person that he was 25 years ago. We believe his sincerity and after working with him for a year and a half, we have every reason to believe that he has changed.

Apple a fost nevoita sa faca afirmatiile acestea deoarece s-a folosit de albumul Compton al lui Dr. Dre pentru a promova Apple Music si Beats 1 Radio, iar multa lume a acuzat-o ca a promovat implicit si un barbat care abuzeaza fizic de femei, lucru care probabil nu a fost pe placul unora din conducere.

Desi Apple si Dr. Dre incearca sa calmeze presa, e putin probabil ca lucrurile sa se linisteasca asa usor.