Apple dezvolta bratari pentru Apple Watch care au senzori biometrici incorporati

Apple Watch port diagnosticareApple Watch a fost lansat in aprilie 2014 de catre compania Apple si se pare ca in Cupertino este pregatit deja Apple Watch 2 pentru lansare, iar el ar putea veni cu niste accesorii extrem de interesante pregatite de catre Apple in momentul de fata pentru lansare.

Apple a intentionat sa implementeze in Apple Watch senzori biometrici pentru masurarea nivelului de oxigen din sange, nivelul de respiratie, presiunea arteriala si temperatura corpului, insa din pacate nu a reusit sa le pregateasca in timp util pentru ceasul inteligent.

Desi in Apple Watch ele nu exista si ar putea fi inexistente in Apple Watch 2, compania Apple intentioneaza sa implementeze acesti senzori in bratari care vor putea fi interconectate cu Apple Watch prin intermediul portului de diagnostic vizibil in imaginea de mai sus.

Bratarile ar fi compatibile cu actualul model al Apple Watch, ar urma sa fie compatibile si cu cel care va fi lansat anul viitor de catre cei din Cupertino, iar existenta acestor bratari ar avea la baza imposibilitatea de a implementa atatia senzori intr-un ceas atat de mic vandut de Apple.

In momentul de fata nu ar fi greu de crezut ca Apple ar avea probleme in a lansa un Apple Watch atat de mic si de subtire care are atat de multi senzori implementati, insa nici aparitia acestor bratari inteligente nu pare chiar atat de sigura in momentul de fata.

Bratarile sunt in general perisabile, iar senzorii ar putea fi afectati de modul de utilizare al bratarilor, loviturile primite constant de acestea si multe altele, asa ca Apple ar putea avea multe retineri in a implementa asemenea senzori intr-o bratara in locul carcasei ceasului.

Dupa descoperirea portului de diagnostic al Apple Watch s-a sugerat ideea ca el ar putea fi utilizat pentru asemenea bratari inteligente, iar acum vedem si o presupusa confirmare, insa nimeni nu stie sigur ce va face Apple.