PAC-MAN 256 – Endless Arcade Maze este cea mai buna aplicatie a saptamanii pentru iPhone si iPad

PAC-MAN 256 - Endless Arcade MazeIeri v-am vorbit despre aplicatia gratuita a saptamanii in App Store oferita de catre compania Apple, iar astazi vorbim despre cea mai buna aplicatie a saptamanii pentru iPhone si iPad recomandata de catre cei din Cupertino.

PAC-MAN 256 – Endless Arcade Maze este aplicatia aleasa de catre compania Apple pentru promovare in App Store-ul sau si vorbim despre un nou joc din seria PAC-MAN lansat in App Store, el continuand celebra poveste a seriei prezente in magazinul celor de la Apple.

PAC-MAN 256 is the maze that never ends. But the Glitch is coming for you… PAC-MAN perfectly reinvented for your mobile phone or table. Outsmart ghosts with over 15 ridiculous power ups: Laser, Tornado, Giant and much more. Stay ahead of the super-villain lurking in PAC-MAN since the beginning: The Glitch. Take on a new gang of revived retro-ghosts including Sue, Funky, and Spunky. Waka waka on PAC-DOTS and string a 256 combo for a super special surprise.

Conform dezvoltatorilor sai, PAC-MAN 256 – Endless Arcade Maze a fost portat de pe platforma initiala pe care a fost oferit si a fost regandit pentru a functiona fara probleme pe terminalele mobile, sistemul de control si grafica fiind modificate in acest sens.

In PAC-MAN 256 – Endless Arcade Maz va trebui sa pargurgem un labirint infinit in care vom avea la dispozitie 15 power up-uri neintalnite in seriile vechi, insa gameplay-ul de baza va ramane acelasi, spre fericirea fanilor seriei.

PAC-MAN 256 – Endless Arcade Maze este disponibil pentru DESCARCARE GRATUITA in format universal din App Store.