iPhone 6 – autonomie de o saptamana multumita acestei baterii

iPhone 6 autonomie baterie o saptamanaiPhone 6 cu autonomie de o saptamana exista insa deocamdata doar intr-un laborator britanic, deoarece multumita unei baterii cu hidrogen smartphone-ul celor de la Apple poate functiona fara probleme timp de 7 zile, sau cel putin asta a facut in testul lor.

Intelligent Energy este denumirea firmei britanice care a reusit sa produca o celula energetica cu hidrogen capabila sa tina un iPhone in functiune timp de o saptamana de zile, iar in imaginea de mai sus puteti vedea terminalul iPhone 6 modificat pentru a functiona cu ea.

Practic vorbim despre o celula energetica cu hidrogen care este suficient de subtire pentru a incapea intr-un iPhone 6, realizarea britanicilor fiind, aparent, o premiera mondiala in momentul de fata, deci vorbim despre ceva cu adevarat exceptional pentru intreaga lume mobila.

Prototipul de terminal iPhone 6 foloseste atat o baterie reincarcabila, cat si o tehnologie speciala care creeaza electricitate prin combinarea de hidrogen si oxigen, asta prin producerea unei cantitati mici de apa si caldura in intregul proces de generare a energiei.

Intelligent Energy has made a working iPhone 6 prototype containing both a rechargeable battery and its own patented technology, which creates electricity by combining hydrogen and oxygen, producing only small amounts of water and heat as waste.

Desi britanicii sustin ca ar colabora cu Apple pentru dezvoltarea acestei tehnologii, compania americana neaga informatia, dupa cum era si normal de asteptat, insa realizarea in sine ramane si este cu adevarat impresionanta, rezolvand o problema majora a smartphone-urilor.

Practic aceasta companie britanica a reusit sa creeze o celula energtica pe care a introdus-o in carcasa iPhone 6, singurele modificari fiind unele mici gauri de ventilatie pentru a elimina caldura suplimentara, incarcarea facandu-se prin portul audio de 3.5mm.

Deocamdata tehnologia este in curs de dezvoltare si nimeni nu stie cand ar putea fi ea impleentata in smartphone-uri, insa daca producatorii o vor adopta, atunci celulele energetice vor putea fi inlocuite printr-un port existent la baza carcaselor terminalelor.

2 COMENTARII