Samsung Galaxy Note 5 si Galaxy S6 Edge+ au parte de vanzari puternice

Samsung Galaxy Note 5 Galaxy S6 Edge+ vanzariSamsung Galaxy Note 5 si Samsung Galaxy S6 Edge+ au fost lansate de catre compania Samsung in Coreea de Sud cu mult inainte ca ele sa fie disponibile in alte tari de pe glob si se pare ca lansarea ar fi fost una de succes.

Conform prime informatii Samsung Galaxy Note 5 si Samsung Galaxy S6 Edge+ s-ar fi vandut in nu mai putin de 100.000 de exemplare in Coreea de Sud in doar trei zile, cifra fiind mult mai mare decat cea inregistrata in cazul aparitiei terminalelor Samsung Galaxy Note 4 si Samsung Galaxy Note Edge.

Unii analisti coreeni spun ca Samsung Pay ar fi la baza acestei cresteri serioase a vanzarilor, multi clienti ai celor doua noi terminale laudand sistemul de plati mobile creat de catre compania creeana pentru utilizatori, insa desigur ca si restul functiilor importante au facut diferenta.

Cresterea in vanzari inregistrata de Samsung Galaxy Note 5 si Samsung Galaxy S6 Edge+ fata de terminalele lansate in cursul anului trecut este normala, mai ales ca Samsung a si investit sume serioase de bani pentru a se asigura ca terminalele lor au parte de o lansare puternica.

Samsung Electronics’ mobile payment system, “Samsung Pay,” is helping it exceed expected sales of its two latest Galaxy devices ― the Note5 and S6 Edge Plus (Edge Plus) ― in Korea. The combined sales of the two Samsung phones was said to have surpassed 100,000 three days after their local launch.

Ca sa fiu sincer, sunt usor surprins sa vad ca Samsung Galaxy Note 5 si Samsung Galaxy S6 Edge+ inregistreaza o crestere in vanzari fata de Samsung Galaxy Note 4 si Note Edge, din moment ce nu acelasi lucru s-a intamplat in cazul S6 si S6 Edge fata de S5-ul lansat anul trecut.

Indiferent de acest lucru, cei de la Samsung par sa fie pe drumul cel bun pentru rezolvarea problemelor care i-au afectat vanzarile timp de atatea luni.