Pretul actiunilor Apple a scazut cu 20% in ultima luna

pret actiuni appleBursele de pe glob sunt intr-o continua scadere in ultimele saptamani, iar acest lucru a afectat serios inclusiv compania Apple, pretul actiunilor sale scazand cu 20%, sau 30 de dolari, in ultima luna, de la 132 de dolari in 20 iulie la 103 dolari in 24 august.

Desi inaintea unui eveniment major al Apple pretul actiunilor scade aproape intotdeauna, situatia pare sa fie una neobisnuita, atat de serioasa incat l-a determinat pe Tim Cook sa incalce legislatia americana si sa ofere informatii despre evolutia financiara a companiei sale.

Tim Cook a oferit informatii private privind evolutia Apple catre un jurnalist american, ele devenind mai apoi publice, insa actiunea de a ii trimite acestuia in mod privat detaliile reprezinta o incalcare a legislatiei financiare americane.

Desi probabil nimeni nu il va chestiona prea mult pe Tim Cook in legatura cu actiunile sale, ele n-au ajutat la cresterea increderii in actiunile companiei Apple, astfel ca la finalul zilei bursiere de ieri, evolutia lor ramasese negativa, in ciuda unei zile tumultuoase.

Apple pare sa fie foarte ingrijorata privind evolutia pretului actiunilor ale si nu este exclusic a noi informatii privind evolutia financiara a Apple sa apara in curand, insa in cazul in care sunteti interesati sa cumparati actiuni, acum este momentul.

Pretul actiunilor Apple va mai scadea pana la prezentarea iPhone 6S din 9 septembrie, iar dupa aceea va creste simtitor, asa ca daca vreti sa faceti bani din investitii pe bursa, ar fi bine sa va ganditi la Apple in urmatoarea perioada.