iPhone 6S, iPhone 6S Plus si Apple TV 4 – prezentare in 9 septembrie !

iPhone 6S, iPhone 6S Plus si Apple TV 4 prezentare 9 septembrieiPhone 6S, iPhone 6S Plus si Apple TV 4 vor fi prezentate pe data de 9 septembrie de catre compania Apple, informatia venind astazi de la un jurnalist care in anii trecut a anuntat de fiecare data in mod corect data de prezentare a noilor produse.

Anul acesta compania americana face prezentarea iPhone 6S, iPhone 6S Plus si Apple TV 4 pe data de 9 septembrie pentru a-si putea lansa produsele pe piata in data de 18 septembrie, aceasta fiind cea mai probabila data de lansare in baza a tot ceea ce a facut Apple in anii trecuti.

Daca iPhone 6S, iPhone 6S Plus si Apple TV 4 vor fi prezentate pe 9 septembrie, atunci noile terminale iPhone ar trebui sa fie disponibile pentru precomanda incepand din data de 11 septembrie, livrarile urmand a incepe in lumea intreata pe data de 18 septembrie, la o saptamana distanta.

Separat de iPhone 6S, iPhone 6S Plus si Apple TV 4, compania Apple ar trebui sa prezinte si iPad Air 3 sau iPad Mini 4, insa nu si tableta iPad Pro, acest din urma model nefiind pregatit pentru aparitie pe piata, cel putin nu in stadiul in care este el acum in laboratoarele Apple.

Sources familiar with Apple’s plans tell us the company intends to hold a special event the week of September 7th, with Wednesday the 9th being the most likely date. September 9th is the same day on which Apple held this event last year.

9 septembrie este exact data la care Apple a prezentat iPhone 6 si iPhone 6 Plus, iar alegerea aceleiasi zile nu este greu de crezut, mai ales ca Apple are obiceiul de a face lucruri de acest gen pentru a-si putea aduce produsele pe piata atunci cand doreste ea ca ele sa ajunga.

iPhone 6S si iPhone 6S Plus vor avea un chip A9, Force Touch, o camera de 12 megapixeli, Touch ID mai bun, o carcasa mai rezistenta si multe altele, in timp ce Apple TV 4 va avea aplicatii, suport pentru Siri, o telecomanda tactila si alte cateva functii noi.

8 COMENTARII